Συνάντηση του Σωματείου με το βουλευτή Κέρκυρας Αλέξανδρο Αυλωνίτη

Συνάντηση με το βουλευτή Κέρκυρας και αν. τομεάρχη Τουρισμού της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξανδρο Αυλωνίτη πραγματοποίησαν εκπρόσωποι του ΔΣ του Σωματείου Εστίασης & Διασκέδασης Παλαιάς Πόλης Κέρκυρας, και συγκεκριμένα ο Πρόεδρος Γ. Βλάχος, ο Γραμματέας Γ. Τσονάς, ο Ταμίας Κ. Βασιλακόπουλος και το μέλος του ΔΣ Η. Φωτεινός.

Το Σωματείο ανέπτυξε τις προτάσεις του για την οικονομική και πολιτισμική ανάπτυξη του νησιού μέσα από δράσεις και πρωτοβουλίες του Σωματείου με σκοπό την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος, και προς όφελος όλων των Δημοτών. Μέσα από την ενδιαφέρουσα συζήτηση διαπιστώθηκαν πολλά κοινά σημεία για την διατήρηση και αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος του νησιού, αλλά και για την προστασία των επιχειρήσεων της Παλαιάς Πόλης.

Επιπλέον, κατατέθηκαν τα προβλήματα του κλάδου για την Παλαιά Πόλη, όπως το θέμα της καθαριότητας, της πρόσβασης, της ανάπτυξης των τραπεζοκαθισμάτων, αλλά και του ωραρίου μουσικής. Το Σωματείο ενημέρωσε το βουλευτή για την ανάγκη για επανεξέταση του ωραρίου μουσικής, αρχικά για την πασχαλινή περίοδο, και εν συνεχεία για την καλοκαιρινή, με γνώμονα την βιωσιμότητα των επιχειρήσεων, αλλά και τον σεβασμό προς του κατοίκους της πόλης.

Και οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συνεχίσουν τις επαφές προς αναζήτηση κοινών λύσεων, πάνω στα θέματα οργάνωσης και λειτουργίας των επιχειρήσεων της Παλαιάς Πόλης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *