Με κατοίκους της Κάτω Κορακιάνας και του Αγ. Μάρκου συναντήθηκε ο Στέφανος Πουλημένος

Την ολόθερμη υποστήριξή τους στην υποψηφιότητα του Στέφανου Πουλημένου και του συνδυασμού του «ΕΞΑΡΧΗΣ – Δύναμη Ευθύνης και Δημιουργίας» εξέφρασαν κάτοικοι των δημοτικών κοινοτήτων Κάτω Κορακιάνας και Αγ. Μάρκου με τους οποίους συναντήθηκε χθες (Δευτέρα 3/4) ο πρώην Νομάρχης και τώρα υποψήφιος Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων.
Ο Στέφανος Πουλημένος συνοδευόμενος από την Δημοτική Σύμβουλο Φανή Τσιμπούλη, είχε την ευκαιρία για δύο ώρες, σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, να συζητήσει με σημερινά και παλιά τοπικά στελέχη της αυτοδιοίκησης αλλά και με κατοίκους της περιοχής, τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει κυρίως η παραλιακή ζώνη Δασιάς – ‘Υψου – Πυργί, καθώς επίσης τα προβλήματα της καθημερινότητας που υποβαθμίζουν τη ζωή τους και την εικόνα του τόπου στα μάτια των επισκεπτών.
Συζητήθηκαν ακόμη ζητήματα υποδομών που έχει ανάγκη η περιοχή, σε σχέση με αξιοποίηση παλαιών μελετών και πόρων από ευρωπαϊκά προγράμματα.
Από τη συζήτηση διαπιστώθηκε ότι, καί αυτή η περιοχή έχει αφεθεί στην τύχη της και ότι πέραν των μεγάλων προβλημάτων, τα πολλά μικρά της καθημερινής φροντίδας που παλαιότερα ήταν δεδομένα, σήμερα έχουν καταλήξει να είναι μεγάλα ζητούμενα.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος δεσμεύτηκε να διατηρήσει την επαφή με τους κατοίκους και να στηρίξει και ενεργοποιήσει τα Τοπικά Συμβούλια για ν’ ανταποκριθούν αποτελεσματικά στο ρόλο και την αποστολή τους.
Τέλος, μεταξύ των κατοίκων δηλώθηκε ενδιαφέρον συμμετοχής στα ψηφοδέλτια για την ανάδειξη των Τοπικών Συμβουλίων, που σιγά – σιγά συμπληρώνονται και εκεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *