Πολιτιστικός Σύλλογος Γαρίτσας: Άθλια η εικόνα του Αθλητικού κέντρου απαιτούμε συνάντηση με τον Αυγενάκη

Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαρίτσας Αλέκος Βέργης μιλώντας στο Corfu Channel, τόνισε μεταξύ των άλλων ότι ζήτησε από τη Δήμαρχο Μερόπη Υδραίου να απαιτήσει συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη για την άθλια  κατάσταση που έχει περιέλθει το αθλητικό κέντρο της Κέρκυρας. Ο κύριος Βέργης μάλιστα τόνισε ότι:

«Στο κολυμβητήριο η ανακύκλωση για τον καθαρισμό του νερού έπρεπε να γίνεται με υπερχείλιση. Το νερό είναι 10 εκατοστά χαμηλότερα, άρα δεν μπορεί να γίνει σωστός καθαρισμός. Ρίχνουν μεγάλες ποσότητες χλωρίου για να γίνει ο καθαρισμός και η απολύμανση.

Γυψοσανίδες οροφής στην αίθουσα της άρσης βαρών έχουν πέσει, οι πάγκοι είναι σε άθλια κατάσταση, το ταρτάν στο στάδιο  έχει καταστραφεί , το σκάμα έχει χόρτα, οι κολώνες έχουν φθαρεί και φαίνονται τα σκουριασμένα σίδερα, ο ηλεκτρολόγος έχει αποβιώσει το 2009, ο μηχανολόγος έχει πάρει σύνταξη, δεν υπάρχει καμία καθαρίστρια.  Αυτό είναι  το αθλητικό κέντρο της Κέρκυρας. Είναι στην περιοχή μας και θα απαιτήσουμε να αλλάξει».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *