Η Flydubai ξεκινά πτήσεις προς Κέρκυρα, Σαρδηνία, Μιλάνο, Κράμπι και Πατάγια

Αφού πέρασε η καταιγίδα της παγκόσμιας πανδημίας, η flydubai αυξάνει το δίκτυό της στη μεγαλύτερη χωρητικότητά της μέχρι σήμερα. Η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους ανακοίνωσε ότι θα εισαγάγει πτήσεις από το Ντουμπάι σε αρκετές νέες πόλεις το 2023.
Μεταξύ των πέντε νέων προορισμών είναι το Μιλάνο, η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη στην Ιταλία και το Κάλιαρι – η πρωτεύουσα της Σαρδηνίας. Οι ταξιδιώτες θα μπορούν επίσης σύντομα να πετάξουν με την οικονομική αεροπορική εταιρεία απευθείας στο ελληνικό νησί της Κέρκυρας.
Οι πτήσεις στο Μιλάνο είναι προγραμματισμένες να ξεκινήσουν τον Μάρτιο, με ναύλους από 2.000 Dh, ενώ οι πτήσεις προς Σαρδηνία και Κέρκυρα θα ξεκινήσουν τον Ιούνιο, ακριβώς πάνω στην ώρα για τη θερινή περίοδο. Τα αεροπορικά εισιτήρια επιστροφής ξεκινούν από Dh2,600.
Τα δημοφιλή ταϊλανδέζικα σημεία διακοπών Krabi και Pattaya είναι επίσης νέες προσθήκες στο δίκτυο flydubai. Το πρώτο προσφέρει εκπληκτικές παραλίες που βρίσκονται πάνω σε ασβεστολιθικά βράχια, ενώ το δεύτερο είναι γνωστό για τη ζωντανή του ατμόσφαιρα. Οι καθημερινές πτήσεις από και προς τους δύο προορισμούς στην Ταϊλάνδη θα ξεκινήσουν στις 20 Ιανουαρίου και οι ναύλοι οικονομικής θέσης ξεκινούν από Dh3,800 και Dh3,600 αντίστοιχα.
Η επέκταση του δικτύου σημαίνει ότι η flydubai θα λειτουργεί σε 113 μέρη σε όλο τον κόσμο, τους περισσότερους προορισμούς στους οποίους έχει πετάξει η αεροπορική εταιρεία.
«Είμαι πολύ περήφανος που βλέπω το δίκτυό μας να μεγαλώνει περισσότερο από ποτέ. Η αεροπορική βιομηχανία του Ντουμπάι έχει ανακάμψει γρήγορα και η ευελιξία μας σε συνδυασμό με το ισχυρό επιχειρηματικό μας μοντέλο μας επέτρεψε να αναπτύξουμε τις δραστηριότητές μας και να επιτύχουμε αυτό το σημαντικό ορόσημο», δήλωσε ο Ghaith Al Ghaith, διευθύνων σύμβουλος της flydubai.
«Με 113 προορισμούς τώρα διαθέσιμους για κράτηση, ανυπομονούμε να προσφέρουμε στους επιβάτες μας περισσότερες επιλογές για ταξίδια στο συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυό μας».
Η Flydubai συνεχίζει επίσης τις πτήσεις προς το Hofuf της Σαουδικής Αραβίας, με τα δρομολόγια να απογειώνονται αργότερα αυτό το μήνα και τους ναύλους να ξεκινούν από 1.400 Dh.

Η πόλη στο Al-Ahsa Oasis στην ανατολική περιοχή του βασιλείου είναι γεμάτη με ιστορικά ορόσημα και είναι ένας καλός προορισμός για όσους επιθυμούν να επισκεφθούν τη μεγαλύτερη όαση με φοίνικες στον κόσμο. Οι πτήσεις θα ξεκινήσουν στις 24 Νοεμβρίου, με δύο δρομολόγια την εβδομάδα.
Η Emirates θα εκτελεί κοινές πτήσεις πολλαπλών κωδικών στα νέα δρομολόγια της αεροπορικής εταιρείας, προσφέροντας στους επιβάτες περισσότερες επιλογές για συνδέσεις μέσω του Διεθνούς Αεροδρομίου του Ντουμπάι. Οι πτήσεις προς τη Σαουδική Αραβία θα αναχωρούν από τον Τερματικό Αεροσταθμό 2, ενώ όλες οι πτήσεις προς τους νέους προορισμούς της αεροπορικής εταιρείας θα αναχωρούν από τον Τερματικό Αεροσταθμό 3 της Emirates.
Η Flydubai έγινε πρόσφατα η πρώτη αεροπορική εταιρεία των ΗΑΕ που ξεκίνησε πτήσεις προς το Διεθνές Αεροδρόμιο Gan των Μαλδίβων, ιδανικό για παραθεριστές που πετούν στις νότιες ατόλες στο hotspot διακοπών του Ινδικού Ωκεανού.
Την περασμένη εβδομάδα, η αεροπορική εταιρεία επιβεβαίωσε ότι ανακάμπτει έντονα από την πανδημία του κορωνοϊού και αναμένει ότι τα οικονομικά αποτελέσματα του 2022 να είναι καλύτερα από πέρυσι, καθώς επεκτείνει τις δραστηριότητές της με περισσότερα δρομολόγια. Τον Μάρτιο, η Flydubai ανακοίνωσε κέρδη 841 εκατομμυρίων Dh (229 εκατομμύρια δολάρια) το 2021, σε σύγκριση με ζημία 712,6 εκατομμυρίων Dh το 2020, όταν η ταξιδιωτική βιομηχανία επλήγη σκληρά από την πανδημία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *