Βρέθηκαν σε Κέα και Σαρωνικό δύο σοροί: Κερκυραίος ο 46χρονος γιατρός κολυμβητής που είχε χαθεί στο Σούνιο μαζί με μια 62χρονη

Η αναγνώριση τους ήταν αδύνατη λόγω προχωρημένης σήψης κι έγινε εξέταση DNA για να προχωρήσει η ταυτοποίησή τους
Βρέθηκαν σε Κέα και Σαρωνικό δύο σοροί: Αγωνία για το αν ανήκουν στους δύο αγνοούμενους κολυμβητές στο Σούνιο
Ήταν την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου όταν τα ίχνη δύο κολυμβητών χάθηκαν στα Λεγραινά Σουνίου κι έκτοτε δεν έχουν δώσει σημάδια ζωής.

Ένας 46χρονος και μια 62χρονη εξαφανίστηκαν την ώρα που κολυμπούσαν στην παραλία Καπέ.

Πριν από λίγες ημέρες εντοπίστηκαν δύο σοροί, η μία ενός άντρα στην Κέα και η άλλη μιας γυναίκας στα δυτικά της νησίδας του Αγίου Γεωργίου Σαρωτικού. Η αναγνώρισή τους είναι αδύνατη καθώς βρίσκονται σε προχωρημένη σήψη και για τον σκοπό αυτό, έχει γίνει εξέταση DNA τα αποτελέσματα της οποίας αναμένονται, ώστε να προχωρήσει η ταυτοποίησή τους.

Στις 7 Αυγούστου οι δύο κολυμβητές, εξαφανίστηκαν την ώρα που κολυμπούσαν. Οι λιμενικές Αρχές ειδοποιήθηκαν από ιδιώτη περίπου στις 01:50 τα ξημερώματα της επόμενης. Έπειτα από έλεγχο στα προσωπικά τους αντικείμενα, βρέθηκαν τα στοιχεία της ταυτότητας τους. Επίσης διενεργήθηκε έλεγχος και στην ευρύτερη περιοχή από ξηράς και εντοπίστηκε σταθμευμένο ένα αυτοκίνητο το οποίο κατόπιν ελέγχου διαπιστώθηκε ότι ανήκει στον 46χρονο.

Έγινε η αναγνωριση της σορού πρόκειται για έναν 46χρονο Κεκρυραίο και η εξόδιος ακολουθία θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα.

ΠΗΓΗ:vradini.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *