ΣΥΡΙΖΑ: ΕΛΕΟΣ  Αντί να ντρέπονται, πανηγυρίζουν κιόλας για θέσεις που χρωστούσαν από 3ετίας

Εκεί που μας χρωστούσαν, μας πήραν και το βόδι, λέει ο πάνσοφος λαός μας..

Αντί να ντρέπονται που μέσα στην πανδημία άφησαν το Νοσοκομείο της Κέρκυρας να ρημάξει

Αντί να βρουν τρόπο η Κέρκυρα να ενταχθεί επιτέλους στην Α προβληματική (δε ξεχνάμε ότι την εξαίρεσαν σε αντίθεση με όλα τα υπόλοιπα Ιόνια)

Αντί να σκύψουν το κεφάλι απ’ τη ντροπή που η Κέρκυρα αγνοήθηκε σε 3 συνεχόμενες προκηρύξεις το 2020 με αποτέλεσμα να μην ενισχυθούμε μέσα στην πανδημία.

Αντί να κοκκινίζουν που παρά τις βαρύγδουπες προεκλογικές υποσχέσεις πριν το καλοκαίρι του 2019 που ανέλαβαν της εξουσία, δεν έχουν κάνει ούτε μια προκήρυξη μόνιμης θέσης στο λοιπό (πλην ιατρών) προσωπικό του νοσοκομείου..

Πανηγυρίζουν κιόλας για την εξαγγελία προκήρυξης μετά από 3 χρόνια απραξίας, 12 μόνιμων θέσεων ιατρών και 57 λοιπού προσωπικού..

Αν αυτοί χαρακτηρίζουν την προκήρυξη αυτή ρεκόρ, εμείς τη χαρακτηρίζουμε ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΗ και μάλιστα με υπόλοιπο ακόμα προς εξόφληση (δεδομένων των συνταξιοδοτήσεων που ξεπέρασαν τις θέσεις αυτές την τελευταία 3ετία)…

Το νοσοκομείο της Κέρκυρας έχει καλυμμένες το 52% των μονίμων οργανικών του θέσεων γιατρών και 47% λοιπού προσωπικού. Στις 30/6  αναμένονται επιπλέον αποχωρήσεις ιατρών των οποίων η θητεία είχε παραταθεί λόγω της πανδημίας, ενώ λήγουν έως το τέλος του χρόνου όλες οι θέσεις συμβασιούχων που προκηρύχθηκαν με αφορμή την πανδημία.

Από τις θέσεις που υπόσχονται τώρα, ότι ΘΑ προκηρυχθούν, θα καλυφθούν οριακά οι συνταξιοδοτήσεις της τελευταίας τριετίας

Τολμάνε και πανηγυρίζουν τη στιγμή που εν μέσω πανδημίας, το Νοσοκομείο:

–       υποστήριξε τη λειτουργία της παθολογικής σε δανεικό Ιατρό με μπλοκάκι.

–       αποδυνάμωσε τη λειτουργία του τμήματος επειγόντων (με τη μετακίνηση ιατρών στη Χειρουργική και την ορθοπεδική)

–       κοντεύει να βάλει λουκέτο στη Χειρουργική καθώς αποχώρησαν 3 από τους 7 γιατρούς που υπηρετούσαν

–       αποδυνάμωσε τη καρδιολογική κλινική υπηρετούν 4 γιατροί από 5 που υπηρετούσαν έως το 2020 και αδυνατεί να κάνει έστω και τη στοιχειώδη καρδιολογική παρέμβαση (δε ξεχνάμε φυσικά και τις γελοιότητες με τη τοποθέτηση ενός κρεβατιού και μόνιτορ, που διαφήμιζαν προ έτους, ως τη λειτουργία μονάδας εμφραγμάτων!! ),

–       η Ψυχιατρική κλινική (το Ψυχιατρείο δηλαδή) αντί να θυμίζει κάτι από το ένδοξο παρελθόν του, παραμένει στελεχωμένο μόνο κατά 25% από μόνιμους Ψυχιάτρους και 20% από Παιδοψυχίατρους, δείχνοντας το πραγματικό πρόσωπο της κυβέρνησης για την αδιαφορία προς τους κοινωνικά ευάλωτους.

Χειροκροτάνε και πανηγυρίζουν για τα ελάχιστα – ούτε καν για τα αυτονόητα (εν μέσω μιας πανδημίας που ακόμα συνεχίζεται..) και θα έπρεπε να ντρέπονται

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *