ΣΥΡΙΖΑ: Κατατέθηκε στον Άρειο Πάγο το πόρισμα για τα Τέμπη

Στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου κατέθεσαν οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής για τα Τέμπη όπως έκανε γνωστό ο Βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ Αλέξανδρος Αυλωνίτης με ανάρτηση του στα social media. Ακολουθεί η ανάρτηση:

“📍 Στις 12 Μαρτίου 2024 κατατέθηκε στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής για τα Τέμπη, από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και μέλη της Επιτροπής: Βασίλη Κόκκαλη, εισηγητή του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ , Αλέξανδρο Αυλωνίτη, τομεάρχη Δικαιοσύνης, Διονύση Καλαματιανό, κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο και τομεάρχη Παιδείας και Γιάννη Σαρακιώτη, συντονιστή ΕΠΕΚΕ.
📍 Ήταν απολύτως επιβεβλημένο για ουσιαστικούς αλλά και συμβολικούς λόγους να καταθέσουμε το πόρισμά μας στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Θεωρούμε ότι είναι εξαιρετικά μείζονος σημασίας, έχει κοινωνικές διατάσεις που δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε λόγω του θανάτου 57 ανθρώπων και του τραυματισμού 180.
📍 Οι νομικές λύσεις που προτείνουμε μπορεί να οδηγήσουν τους εμπλεκόμενους απ΄ευθείας στην Δικαιοσύνη.
📍 Όποιος αρνείται αυτές τις πολιτικές και νομικές απαιτούμενες ενέργειες που προτείνουμε, θεωρώ ότι υποκρύπτει ενοχές πολιτικών προσώπων”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *