Συνάντηση Δημάρχου Στέφανου Πουλημένου με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γαρίτσας

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γαρίτσας είχε μια σημαντική συνάντηση με τον Δήμαρχο της Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων και τους αρμόδιους Αντιδημάρχους στο Μαράσλειο. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, επισημάναμε στον κ. Δήμαρχο τη σημασία της Γαρίτσας ως προαστίου που υφίσταται την επιβάρυνση σε όλους τους τομείς της πόλης.

Ένα από τα κύρια προβλήματα που αντιμετωπίζουμε είναι η θαλάσσια ρύπανση, κυρίως με την εκροή λυμάτων στον κόλπο της Γαρίτσας. Έχουμε υποβάλει καταγγελίες στο Κεντρικό Λιμεναρχείο της Κέρκυρας, ως αρμόδιο φορέα ελέγχου σύμφωνα με τον νόμο. Αναμένουμε τα αποτελέσματα της δικογραφίας και ελπίζουμε σε άμεση δράση για την επίλυση αυτού του σοβαρού προβλήματος.

Επιπλέον, αναφερθήκαμε στις διαρροές του δικτύου της ΔΕΥΑΚ, την τραγική και τριτοκοσμική κατάσταση της Μητροπολιτου Αθανασίου και των κάθετων δρόμων, τον κανονισμό λειτουργίας του Άλσους, το ΕΑΚ, και τη ληστρική σύμβαση της ΕΤΑΔ με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, καθώς και το εργοστάσιο Δεσύλλα.

Ο Δήμαρχος και οι Αντιδήμαρχοι άκουσαν προσεκτικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και έδειξαν ενδιαφέρον και διάθεση για την επίλυσή τους. Η δέσμευσή τους να δράσουν αποτελεί θετικό βήμα προς την κατεύθυνση της βελτίωσης της κατάστασης.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γαρίτσας θα παρακολουθήσει στενά την εξέλιξη της κατάστασης και θα ενημερώσει τον Κερκυραίο λαό για τα επόμενα βήματα που θα ακολουθήσουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *