Για δεύτερη φορά η Μερόπη Υδραίου στο Δ.Σ της ΚΕΔΕ.

Η πρώην Δήμαρχος κεντρικής Κέρκυρας Μερόπη Υδραίου όπως έκανε γνωστό με ανάρτηση της στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, εξελέγη για δεύτερη φορά μέλος του Δ.Σ της ΚΕΔΕ, στις χθεσινές εκλογές. Ακολουθεί η ανάρτηση:

«Στις χθεσινές εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της ΚΕΔΕ η παράταξη μας « ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΔΗΜΟΙ » με επικεφαλής τον Λάζαρο Κυρίζογλου, Δήμαρχο Αμπελόκηπων – Μενεμένης αναδείχθηκε πρώτη δύναμη με ευρεία πλειοψηφία και ποσοστό

65,78%. Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο και όλη την ομάδα για τον καλό και νικηφόρο αγώνα μας. Ευχαριστώ από καρδιάς τους συναδέλφους που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη και τη στήριξη τους και με επέλεξαν για δεύτερη φορά ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ανάμεσα σε 12 (και μοναδική γυναίκα) Δημοτικούς Συμβούλους από όλη την Επικράτεια. Θα συνεχίσω με όλες μου τις δυνάμεις με πνεύμα συνεργασίας, με σύνθεση απόψεων και δυναμική διεκδίκηση, με στόχο την αναβάθμιση του περιεχομένου και του ρόλου της τοπικής αυτοδιοίκησης, που αποτελεί τη βάση της ανάπτυξης του τόπου και των κοινωνιών μας. Όλοι μαζί συνεχίζουμε για Ισχυρή και Σύγχρονη ΑΥΤΟδιοίκηση!!».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *