Ο Δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας Γιώργος Μαχειμάρης συγχαίρει το τμήμα ΑΧΕΠΑ Κέρκυρας για την κοινωνική του προσφορά στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας «ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ» και την πολιτιστική εκδήλωση που διοργάνωσε.

Στην εκδήλωση που πραγματοποίησε το τμήμα ΑΧΕΠΑ Κέρκυρας με αφορμή τη δωρεά δυο υπερσύγχρονων μηχανημάτων για το Νεογνολογικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας «Αγία Ειρήνη» την Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024 στο Δημοτικό Θέατρο παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας Γιώργος Μαχειμάρης.

Συγχαίρει θερμά το τμήμα ΑΧΕΠΑ Κέρκυρας για την εξαιρετική πρωτοβουλία και τονίζει «πως τέτοιες ενέργειες θυμίζουν πως η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη είναι οι βασικοί πυλώνες πάνω στους οποίους πρέπει να οικοδομούμε την κοινωνία μας ενώ παράλληλα προάγονται οι αξίες της φιλανθρωπίας και της κοινωνικής ευθύνης».

Άξιοι συγχαρητηρίων και όσοι στηρίζουν και συνεργάζονται σ αυτή την κατεύθυνση …. η Διοικήτρια του Νοσοκομείου κυρία Αδαμαντία Εγγλεζοπούλου η οποία «χτίζει» κάθε μέρα μαζί με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου για να δημιουργηθούν γερές βάσεις σε ιατρικό εξοπλισμό προς όφελος της κοινωνίας της Κέρκυρας, ο μουσικοσυνθέτης Στέφανος Κορκολής και η ερμηνεύτρια Σοφία Μανουσάκη , η Φιλαρμονική ¨Ομόνοια¨ Γαστουρίου, η Δημοτική χορωδία San Giacomo, οι σχολικές χορωδίες από το Μουσικό Γυμνάσιο και το 4ο Γυμνάσιο Κέρκυρας και του Ορφανοτροφείου Κέρκυρας.

«Κι εμεις ως τοπική αυτοδιοίκηση με προτεραιότητα τον άνθρωπο είμαστε πάντα αρωγοί και συνεργάτες σε κάθε προσπάθεια κοινωνικής προσφοράς. Θερμά συγχαρητήρια στο τμήμα ΑΧΕΠΑ Κέρκυρας και στους αξιότιμους κ.κ Πρόεδρο Γιώργο Σαλαμπάση, Γραμματέα Μάριο Κούστα και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *