Σε εξέλιξη οι παρεμβάσεις ευπρεπισμού και οδικής ασφάλειας στην Εθνική Παλαιοκαστρίτσας

Το πρωί της Πέμπτης ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Γιάννης Τρεπεκλής συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφεριάρχη Τεχνικών Έργων και Προγραμματισμού κ. Γιώργο Μάμαλο επισκέφθηκαν την περιοχή της Αγίας Αικατερίνης όπου βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες καθαρισμού και οι παρεμβάσεις για την οδική ασφάλεια επί της Εθνικής Παλαιοκαστρίτσας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων και Προγραμματισμού κ. Γιώργος Μάμαλος μιλώντας στα τοπικά Μ.Μ.Ε μεταξύ των άλλων τόνισε:
«Επισκεφθήκαμε σήμερα το πρωί μαζί με τον Περιφερειάρχη κ. Γιάννη Τρεπεκλή την περιοχή όπου εξελίσσονται οι εργασίες καθαρισμού και ευπρεπισμού του οδικού δικτύου επι της Εθνικής Οδού Παλαιοκαστρίτσας για να διαπιστώσουμε την πρόοδο των εργασιών. Οι εργασίες αυτές θα συνεχιστούν σε όλο το εύρος και το μήκος του οδικού δικτύου, από το βορρά μέχρι τον νότο, με στόχο, εκτός της αισθητικής αναβάθμισης, κυρίως την ασφάλεια των εποχουμένων και των διερχόμενων πεζών. Η πρώτη προτεραιότητα της Περιφερειακής Αρχής και του ίδιου του Περιφερειάρχη του κ. Γιάννη Τρεπεκλή είναι η ασφάλεια του οδικού δικτύου. Για αυτό τον λόγο γίνεται μεγάλη προσπάθεια για την αποκατάσταση των βλαβών των φωτεινών σηματοδοτών, να αντικαταστήσουμε λαμπτήρες και γενικά να αλλάξει προς το καλύτερο η εικόνα του οδικού δικτύου, με όρους και προϋποθέσεις που θα εξασφαλίζουν πρωτίστως την ασφάλεια των εποχουμένων. Η εργολαβία θα συνεχιστεί και ευελπιστούμε το αργότερο μέχρι τέλος Μαρτίου να έχει ολοκληρωθεί σε όλο το εύρος του επαρχιακού και εθνικού δικτύου, ώστε να είμαστε έτοιμοι στην αρχή της τουριστικής περιόδου και εν όψει του Πάσχα».

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *