Την Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου στάση εργασίας των καθαριστριών του Γενικού Νοσοκομείου

Το Σωματείο Καθαριστριών και Καθαριστών του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας μετά από απόφαση του Δ.Σ. ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ στην στάση εργασίας που προκηρύσσει η Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν. για τους Σ.Ο.Χ. την Πέμπτη 1/2/2024 ώρα 9:00 – ΛΗΞΗ ΩΡΑΡΙΟΥ. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στην πύλη του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας 9:00 π.μ.
Τα νοσοκομεία δρομολογούν την ΑΠΟΛΥΣΗ 6.000 συμβασιούχων Σ.Ο.Χ. με ενεργείς συμβάσεις που εργάζονται στην καθαριότητα, φύλαξη και εστίαση, καθώς ολοκληρώνονται οι διαγωνισμοί των εργολάβων για την ανάθεση των υπηρεσιών αυτών.
Εργαζόμαστε στο Νοσοκομείο Κέρκυρας από το 2017 με συνεχόμενες συμβάσεις με αντίξοες συνθήκες (έλλειψη προσωπικού, χωρίς άδειες, covid και άλλα) και προσφέρουμε σημαντικές υπηρεσίες και σύντομα θα βρεθούμε στην ανεργία.
Το Νοσοκομείο Κέρκυρας έχει προκηρύξει ηλεκτρονικό διαγωνισμό για ανάθεση του καθαρισμού σε εργολάβο που η ολοκλήρωση του θα γίνει σύντομα μαζί με την απόλυση μας.
Οι εργολάβοι σύμφωνα με όλες τις οικονομοτεχνικές μελέτες των Νοσοκομείων στοιχίζουν πολύ περισσότερα χρήματα για το δημόσιο από ότι οι Σ.Ο.Χ.
ΖΗΤΑΜΕ από τον Υπουργό Υγείας να παρέμβει στις Διοικήσεις των Νοσοκομείων, για να ακυρώσουν τους διαγωνισμούς και να προωθηθεί νομοθετική ρύθμιση για νέες Σ.Ο.Χ. και νομιμοποίηση των συμβασιούχων.

Πρόεδρος Γ. Γραμματέας
Ελένη Ελένη
Παγκράτη Καββαδία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *