Ο Αλέκος Αυλωνίτης για τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ και την επόμενη μέρα

Σε δήλωσή του για τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέκος Αυλωνίτης σημειώνει: «Οι εκλογές τελείωσαν και μια νέα ημέρα ξεκινά σήμερα για τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Συγχαρητήρια στον νέο μας Πρόεδρο Στέφανο Κασσελάκη και καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει. Συγχαρητήρια και στην συντρόφισσα Έφη Αχτσιόγλου για τον αγώνα που έδωσε.

Οι θερμότερες ευχαριστίες όμως ανήκουν στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., στα χιλιάδες μέλη και συνοδοιπόρους μας, που συμμετείχαν μαζικά στην εκλογική διαδικασία.

Μας έδωσαν μήνυμα ισχυρό για ενότητα, δουλειά και αγώνα. Μας έδωσαν μήνυμα εμπιστοσύνης και ελπίδας. Και συγχρόνως μας έδωσαν μήνυμα να αλλάξουμε όσα χρειάζεται να αλλάξουν.

Αυτή την απαίτηση των πολιτών για δομική αντιπολίτευση απέναντι στο καθεστώς Μητσοτάκη, αυτή τη δημοκρατική φωνή των πολλών πρέπει να μεταφέρουμε στα Όργανα του κόμματος, στο Συνέδριο που θα γίνει και -κυρίως – να την μετουσιώσουμε σε αγώνα.

Αγώνα καθημερινό στην κοινωνία, με διαφύλαξη της ενότητας και της συντροφικότητας, στη βάση των ιδεών, των αξιών και των αρχών του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Μέχρι την τελική νίκη».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *