ΛΑ.ΣΥ: Σύσκεψη στις Λιαπάδες

Σύσκεψη με υποψηφίους περιφερειακούς, δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους της περιοχής των Λιαπάδων πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου με την παρουσία του υποψήφιου Δημάρχου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων, Γιάννη Μπορμπότη.

Νέοι και δραστήριοι άνθρωποι, καταξιωμένοι αγωνιστές και συνδικαλιστές, όλοι γνωστοί από τη δράση τους σε διάφορα μέτωπα, συζήτησαν αναλυτικά τα προβλήματα της περιοχής, κατέθεσαν προτάσεις για την επίλυσή τους, συζήτησαν πως αυτές οι εκλογές μπορούν να αποτελέσουν ένα βήμα ώστε ο λαός της περιοχής να συνειδητοποιήσει τη δύναμή του.

Στη συζήτηση απασχόλησαν ζητήματα όπως τα προβλήματα της υδροδότησης ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, η προβληματική λειτουργία του βιολογικού και του αποχετευτικού δικτύου, η άσχημη κατάσταση του οδικού δικτύου ακόμη και στο κέντρο του χωριού, οι κατεστραμμένοι αγροτικοί δρόμοι, το ζήτημα με την αποκομιδή των απορριμμάτων ιδιαίτερα σε σημεία που υπάρχουν πολλοί κάδοι αλλά και στο χώρο στάθμευσης της διάσημης παραλίας της Ροβινιάς, οι ελλείψεις στον τομέα της πυροπροστασίας ενός χωριού με έναν από τους μεγαλύτερους ελαιώνες όλης της Κέρκυρας, η έλλειψη χώρων στάθμευσης στο χωριό, που δημιουργεί μεγάλα προβλήματα στην κυκλοφορία αλλά και διενέξεις μεταξύ των κατοίκων.

Απασχόλησε ιδιαίτερα η εμπειρία από την ιδιωτικοποίηση του Λιμανιού στην Αλύπα από τη Δημοτική Αρχή Υδραίου της ΝΔ, και πως αυτή έγινε με μοναδικό γνώμονα την κερδοφορία της μισθώτριας εταιρείας.

Τέλος, έγινε αναλυτική κουβέντα για το πως θα έπρεπε να λειτουργεί ένα Τοπικό Συμβούλιο με όρους διαφάνειας, με ανοιχτές συνεδριάσεις, με λαϊκές συνελεύσεις, με απολογισμούς και προσπάθεια να κινητοποιεί τους κατοίκους της περιοχής ώστε να διεκδικούν λύσεις για τα προβλήματά τους.

Στόχος είναι το ψηφοδέλτιο τη «Λαϊκής Συσπείρωσης» να κάνει την ανατροπή στη Δημοτική Κοινότητα των Λιαπάδων, με υποψηφίους τους:

 

Αγάθο Νίκο του Σπυρίδωνος

Γουλή Μαριάννα του Μιχαήλ

Γουλή Νίκο του Θεόδωρου

Μποζίκη Νίκο του Γεωργίου

Τριάντου Ιωάννα του Βασιλείου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *