Ολοκληρώθηκε η παρουσίαση των υποψηφίων συμβούλων τη ΛΑ.ΣΥ Νότιας Κέρκυρας

Τον ιστορικό χώρο των Αλυκών Λευκίμμης επέλεξε η Λαϊκή Συσπείρωση για να ολοκληρώσει το 5ο και τελευταίο τμήμα των παρουσιάσεων των συνολικά 168 υποψηφίων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων, καλώντας παράλληλα σε πλατύ προγραμματικό διάλογο και συζήτηση όλους τους πολίτες και τις δημοτικές παρατάξεις με ξεκάθαρες θέσεις πάνω στα πραγματικά προβλήματα της περιοχής.

«Επειδή ο αγώνας μας έχει ως γνώμονα τις ανάγκες του λαού, καλούμε τις άλλες παρατάξεις ενώπιων των δημοτών, να τοποθετηθούμε όλοι μαζί. Τους προτείνουμε να γίνουν κοινές εμφανίσεις σε όλα τα χωριά, να ακούσουμε και να καταθέσουμε τις προτάσεις μας.

Να διεξαχθεί μια προεκλογική περίοδος με διάλογο, θέσεις και προτάσεις και όχι με ρουσφέτια, υποσχέσεις, απειλές και πιέσεις στο παρασκήνιο.

Όλοι και όλα στο ξέφωτο!»

Επιλέξαμε να ξεκινήσουμε από εδώ από τις Αλυκές Λευκίμμης την πορεία μας προς την τελική μάχη και την επιστροφή του Δήμου στα χέρια της Κοινωνίας και των ανθρώπων του καθημερινού μόχθου

– Γιατί εδώ στο παρελθόν, όπως και τώρα στα σύγχρονα κάτεργα, η εργατική τάξη έβγαζε το ψωμί της με ιδρώτα και αίμα.

– Γιατί εδώ η φύση μας χάρισε απλόχερα ομορφιά και ζωή.

– Γιατί εδώ η νεολαία μας λαμβάνει περιβαλλοντική εκπαίδευση.

– Γιατί εδώ κάθε καλοκαίρι και όχι μόνο, με πρωτοβουλία κυρίως της μουσικής καλλιτεχνικής ένωσης Λευκιμμαίων παρουσιάζεται η τέχνη, η καλλιτεχνική δημιουργία και έκφραση του λαού.

Σ’ αυτόν λοιπόν τον τόπο η «ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» πιστεύει ότι μπορούν να συνυπάρξουν αρμονικά η ιστορικότητα του χώρου, η εκπαιδευτική διαδικασία, η καλλιτεχνική έκφραση και το οικοσύστημα, μακριά από κάθε σκέψη για εμπορευματοποίηση και έξω από κάθε λογική αντιπαράθεσης.

Πάνω σε αυτούς τους τέσσερις πυλώνες μπορεί να στηριχτεί η ανάδειξη της περιοχής των Αλυκών όπως και ολόκληρης της Νότιας Κέρκυρας.

Στο ψηφοδέλτιο της «ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ» συμμετέχουν συνολικά 168 υποψήφιοι. Το ψηφοδέλτιο μας απαρτίζεται από ανθρώπους που προσέφεραν, προσφέρουν και θα προσφέρουν από κάθε μετερίζι του λαϊκού κινήματος. Μέσα από συλλόγους, συνδικάτα, οργανώσεις, ή ως εκλεγμένοι στην τοπική διοίκηση, οι υποψήφιοι μας δεν πήραν τίποτα, συμμετέχουν χωρίς οφέλη και δεν προσδοκούν σε προσωπικές απολαβές. Εμείς δίνουμε ένα καθαρό αγώνα για να αλλάξουν τα πράγματα στο Δήμο της Νότιας Κέρκυρας, για να πάρει ο λαός στα χέρια του την κατάσταση και να παλέψει για να βελτιώσει την ζωή του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *