Η Ελένη Καββαδία υποψήφια με τον συνδυασμό του Γιώργου Καλούδη

Η αγωνίστρια της ζωής Ελένη Καββαδία προστίθεται στη δυνατή και αποτελεσματική ομάδα μας (συμπορευόμενες εκλογικά παρατάξεις Γιώργου Καλούδη και Χρύσανθου Σαρλή) για τον Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και ΔΝ. Είναι ένας νέος άνθρωπος στα κοινά, με γνώση των προβλημάτων και την ανάγκη άσκησης κοινωνικής πολιτικής τόσο από τον Δήμο όσο και από το κράτος. Συμμετέχει ενεργά και δυναμικά στον προεκλογικό αγώνα της 8ης Οκτώβρη 2023 με στόχο την ανατροπή της κατολίσθησης της Κέρκυρας, τη νίκη και τη προοπτική.

Β. «Βιογραφικό
Γεννήθηκα στην Γερμανία από Κερκυραίους γονείς μετανάστες.
Σε ηλικία 6 ετών επέστρεψα στην Κέρκυρα με τους γονείς μου, όπου ζω μέχρι σήμερα.
Είμαι απόφοιτος Γενικού Λυκείου και μετέπειτα πήρα πτυχίο ” δομικών έργων”.
Δεξιότητες: Υπολογιστές ECDL.
Εργάζομαι ως καθαρίστρια με σύμβαση στο Νοσοκομείο.

Ξένες Γλώσσες: Γερμανικά.

Γ. Δήλωση
Είναι χαρά μου που συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές στη παράταξη με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιώργο Καλούδη και μου δίνεται η ευκαιρία να βοηθήσω τον τόπο μου.
Προτεραιότητα μου, σαν μονογονεϊκή οικογένεια, είναι τα παιδιά: Ζητώ και θα αγωνισθώ για σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις, πάρκα με δραστηριότητες για παιδιά δημοτικού και εφήβων, κατασκηνώσεις, προώθηση των νέων στις τέχνες, ώστε τα παιδιά μας να έχουν υγιή δραστηριότητες.
Καθαριότητα παντού.
Ασφαλείς δρόμους με φωτισμό.
Σαν «ιδιοκτήτης αδέσποτου» το οποίο περισυνέλεξα, ζητάω μέριμνα για τα αδέσποτα της πόλης καθώς και κίνητρα για υιοθεσία.
Τέλος σαν εργαζόμενη στο νοσοκομείο Κέρκυρας θα ήθελα ένα πιο ασφαλή και φιλόξενο νοσοκομείο, καθότι τα περιστατικά βίας εναντίον του προσωπικού έχουν αυξηθεί.
Επίσης ζητώ να ανοίξει η κάτω πύλη, ώστε ο ηλικιωμένος Κερκυραίος που έρχεται με το λεωφορείο να έχει γρήγορη πρόσβαση σε αυτό και όχι να ταλαιπωρείται κάνοντας τον γύρο του Νοσοκομείου μέσα σε συνθήκες καύσωνα ή βροχής ή κρύου.
Να προσληφθεί προσωπικό όλων των ειδικοτήτων και να δοθεί μια λύση με τους συμβασιούχους και όχι να βρίσκονται με την ανασφάλεια της τρίμηνης ανανέωσης.
Είμαι διατεθειμένη να αγωνιστώ για την Κέρκυρα για να γίνει ο τόπος μας καλύτερος.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *