‘’ Η ανεξάρτητη παράταξη που ενώνει όλη την Κέρκυρα είναι εδώ-Ο Μάριος Μαγιολαδίτης υποψήφιος με τη Μερόπη Υδραίου.’’

Η δέσμευση της Δημάρχου Μερόπης Υδραίου για τη συγκρότηση ενός ανεξάρτητου, αυτοδιοικητικού συνδυασμού που θα δώσει νικηφόρα τη μάχη για την Κέρκυρα του 2028, είναι πραγματικότητα.
Άνθρωποι από διαφορετικές πολιτικές και ιδεολογικές αφετηρίες ενώνουν τις δυνάμεις τους, αναζητώντας αυτά που μπορούν να ενώσουν όλη την Κέρκυρα.
Η επιβεβαίωση έρχεται μέσα από μια νέα υποψηφιότητα με την παράταξη της Μερόπης Υδραίου.
Πρόκειται για τον πρώην δημοτικό σύμβουλο κ. Μάριο Μαγιολαδίτη, ο οποίος θα είναι υποψήφιος με τη Μερόπη Υδραίου στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, διατηρώντας την ιδεολογική και πολιτική του αυτονομία.
Ο Μάριος είναι απόφοιτος του Τμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Κρήτης και κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών στα Θεμέλια της Πληροφορικής και στην Ειδική Αγωγή.
Παράλληλα έχει συνεργαστεί ως επιστημονικός ερευνητής με πανεπιστήμια του εξωτερικού.
‘’ Έχει έρθει η ώρα να δούμε και να ακολουθήσουμε όλα αυτά που μας ενώνουν. Είναι δεδομένο ότι δεν μπορούμε να συμφωνούμε σε όλα. Μπορούμε όμως να συμφωνήσουμε και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας σε στόχους όπως η εξωστρέφεια της Κέρκυρας, η διασύνδεση του Δήμου με πανεπιστήμια του εξωτερικού.
Μια όμορφη και ψηφιακή Κέρκυρα, μια Κέρκυρα που ανοίγεται στις νέες τεχνολογίες είναι ένας στόχος που ενώνει ανθρώπους από διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες.
Στην παράταξη της Μ.Υδραίου υπάρχει σεβασμός και αποδοχή στη διαφορετική άποψη, υπάρχουν άνθρωποι από όλο το πολιτικό φάσμα.’’ αναφέρει ο Μάριος Μαγιολαδίτης.
Από την πλευρά της, η Μερόπη Υδραίου τονίζει:
‘’Εμείς δεν απαιτούμε κομματικές ταυτότητες και κομματικά διαπιστευτήρια από ανθρώπους που αγαπούν την Κέρκυρα, έχουν νέες και δημιουργικές ιδέες και διάθεση προσφοράς.
Οι άνθρωποι που ενώνουν τις δυνάμεις τους μαζί μας, διατηρούν την πολιτική και ιδεολογική τους ανεξαρτησία. Η πιο μεγάλη παράταξη για όλους μας είναι η Κέρκυρα. Το λέω και το πιστεύω.
Είμαστε μια δυνατή ομάδα, μια μεγάλη αυτοδιοικητική παράταξη που χτίζει την Κέρκυρα του 2028.’’

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *