Συνελήφθη ημεδαπός για κλοπή και απόπειρα κλοπής, στην Κέρκυρα

Συνελήφθη  στην Κέρκυρα, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), 21χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της κλοπής και απόπειρας του ιδίου αδικήματος.
Πιο αναλυτικά, ο δράστης, εντοπίστηκε στην πόλη της Κέρκυρας και συνελήφθη από τους αστυνομικούς, ενώ κινούνταν με δίκυκλη μοτοσυκλέτα, την οποία λίγη ώρα νωρίτερα είχε αφαιρέσει από συγκρότημα κατοικιών, στην περιοχή Κοντόκαλι Κέρκυρας.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 21χρονος, από πρώτες πρωινές ώρες χθες (12.08.2023), στην ίδια περιοχή (Κοντόκαλι), είχε επιπλέον αφαιρέσει από άνδρα, -1- κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των -115- ευρώ, ενώ από προαύλιο χώρο οικίας είχε αποπειραθεί να αφαιρέσει μία ακόμη δίκυκλη μοτοσυκλέτα, πράξη την οποία δεν ολοκλήρωσε, καθώς είχε γίνει αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη της.
Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, στο πλαίσιο της οποίας η μοτοσυκλέτα, το κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό, βρέθηκαν και επιστράφηκαν στους κατόχους τους.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *