Σωματείο Επαγγελματιών Εστίασης Παλ.Πόλης Κέρκυρας : Μας κουράσατε….δεν είμαστε σάκοι του μποξ!

Μας κουράσατε….δεν είμαστε σάκοι του μποξ!

Στην Ελλάδα του 2023, στην καρδιά του καλοκαιριού στα μέσα του Αυγούστου στη πόλη της Κέρκυρας που ζει και συντηρείται βασικά από τον τουρισμό, αναρωτιόμαστε αν το βασικό πρόβλημα μας ήταν να μειωθεί το ήδη μειωμένο ωράριο παράτασης της μουσικής από τις 12.00 στις 11.00 και αυστηρά και μόνο στο κέντρο της πόλης.

Σε μια εποχή με αντίξοες συνθήκες που όλες οι επιχειρήσεις προσπαθούν να συντηρήσουν τις τόσες οικογένειες μόνιμου προσωπικού που απασχολούν.

Δεν υπάρχουν πολίτες, επισκέπτες του νησιού μας αλλά και μόνιμοι κάτοικοι δυο ταχυτήτων, όλοι έχουν τα ίδια δικαιώματα ανεξάρτητα σε ποια περιοχή του νησιού η της χώρας επιλέγουν να διαμένουν.

Το δίκαιο ωράριο, μεταξύ άλλων, δημιουργεί ένα ισορροπημένο πλαίσιο ανάπτυξης και ζωής.
Η χρυσή τομή υπάρχει, το ξέρουμε όλοι.

Το Σωματείο μας δεν ζητάει ανομία, ποτέ δεν το έκανε, ζητάει απόλυτη νομιμότητα, ισονομία και ισότητα.

Θα συνεχίσουμε να επιδιώκουμε μια ζωντανή πόλη, που θα σέβεται τον πολίτη, και αυτόν που θέλει να κοιμηθεί, αλλά και αυτόν που θέλει να διασκεδάσει μαζί με τους χιλιάδες επισκέπτες που μας τιμούν με την επιλογή τους να επισκεφτούν την πόλη μας.
Όπως πάντα, βρισκόμαστε εδώ για να βρούμε δίκαιες λύσεις, που θα περιλαμβάνουν και νομικές δράσεις για την προάσπιση των δικαιωμάτων όλων των πλευρών, με ηρεμία και νηφαλιότητα . Δεν είναι δυνατόν μια διοικητική διαδικασία να ελέγχεται παρατύπως, επειδή μόνο και μόνο δεν αρέσει σε κάποια μεμονωμένα άτομα που το βασικό τους πρόβλημα είναι να επιστρέψει το ωράριο μια ώρα νωρίτερα.

Όλα θα ελεγχθούν νομικά, μέσα από τις απαραίτητες ενέργειες και θα συνεχίσουμε τις δράσεις μας προς το κοινό όφελος όλων των πλευρών.

Ζητάμε δίκαιους κανόνες που να ισχύουν για όλους, προς όφελος όμως όλων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *