Δήμος Βόρειας Κέρκυρας: «Ούς ο Ερημίτης συνέζευξεν …λαός χωριζέτω».

Καταδεικνύουμε τη στάση των κ.κ Ασπιώτη Σπυρίδωνα , Βάρελη Σπυρίδωνα ,επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόρειας Κέρκυρας και των «αποστατών» Σταμάτιο Πουλιάση-Σαούλο Ανδρέα-Μπακόλα Λιάσκου Μαριετίνα- Μαλάτου Γουδέλη Ελευθερία-Γρηγορόπουλο Κων/νο που με τη δόλια μεθοδολογία τους -από την αρχή της θητείας- μετά την στάση τους στο θέμα του ΕΡΗΜΙΤΗ , μόνιμο σκοπό έχουν βάλει να «ερημώσουν» το Δήμο Βόρειας Κέρκυρας.

Στην προσπάθεια τους αυτή εφευρίσκουν διάφορες «αντιαυτοδιοικητικές» , ανήθικες εκβιαστικές τακτικές-πάντα για μπλοκάρουν τη λειτουργία του Δήμου, με ενδεικτικές αναφορές:

κατάθεση δικού τους προϋπολογισμού!!!

κατάθεση πλασματικών εναλλακτικών προτάσεων προϋπολογισμού,

κατάθεση ενστάσεων σε δευτεροβάθμια όργανα ακόμα και για έργα που έχει εξαγγείλει για το Δήμο Βόρειας Κέρκυρας η επίσημη Πολιτεία όπως το κλειστό γυμναστήριο Βόρειας Κέρκυρας, την αγροτική οδοποιία ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ,το Μηχανολογικό Εξοπλισμό από το Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ.

Κραυγαλέα αποχή από τις συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου :

Για να μην γίνουν: ο δρόμος Δάφνη –Άγιος Γιώργιος Πάγων και ο δρόμος Χωρεπίσκοποι-Βαλανειό

Για να μη συνεχίσει η διαδικασία που αφορά στο Γηροκομείο (ΦΩΛΙΑ ΑΓΑΠΗΣ) του Δήμου και στις οικίες για τη στέγαση των δασκάλων και καθηγητών.

Για να μην υλοποιηθούν οι υπογεγραμμένες προγραμματικές συμβάσεις με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων για τον χλοοτάπητα στα γήπεδα Καρουσάδων- Αυλιωτών.

Χρειάστηκαν 13 συνεδριάσεις για να ψηφιστεί ο αυτονόητος-επιβαλλόμενος από το Νόμο κανονισμός καθαριότητας του Δήμου.

Εμπαιγμό δέχθηκε το τοπικό σχέδιο ολοκληρωμένης διαχείρισης αποβλήτων του Δήμου.

Αρνήθηκαν την αποδοχή δωρεάς αυτοκινήτου από ιδιώτη…

Αρνήθηκαν την αποδοχή δωρεάς του σπιτιού ανακύκλωσης , την οποία αποδέχθηκαν Υπουργεία και δημόσιοι φορείς.

Δεν ψήφισαν την προμήθεια ΑΔΡΑΝΩΝ ΥΛΙΚΩΝ για την αγροτική οδοποιία.

Προχωρούν διαρκώς σε ενστάσεις ακόμα και σε δευτεροβάθμια όργανα για κωλυσιεργία και καθυστέρηση στην αγροτική οδοποιία, καύσιμα, στο Γηροκομείο-ΦΩΛΙΑ ΑΓΑΠΗΣ .

Η κοινωνία του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας γνωρίζει πλέον καλά την ανεπάρκεια τους , την έλλειψη οράματος ,την αρνητική στάση τους σε όλα , τη δόλια πολιτική συμπεριφορά τους.

Η Δημοτική Αρχή Βόρειας Κέρκυρας στις δύσκολες εποχές που διανύουμε , παρά τις «τρικλοποδιές» , πιστή στο πρόγραμμα της, ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ να προχωρά δυναμικά, ΕΝΩΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ για την αναπτυξιακή πορεία που έχει χαράξει για το καλό του τόπου και των πολιτών και για τα θέματα: διαχείρισης αποβλήτων, ύδρευσης, αθλητικών έργων, σχολικών κτιρίων, μηχανολογικού εξοπλισμού, οδοποιίας, πολιτισμού, κοινωνικής πολιτικής.

Η κοινωνία του Δήμου μας δεν θα επιτρέψει «την ερήμωση» του τόπου.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *