Γιώργος Καλούδης: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη και η κ. Κράτσα να μη κρύβονται και να απαντήσουν εδώ και τώρα για το πόρισμα της επιτροπής σφραγίσματος  του ΕΑΚΚ! !

Φασίζουσες πράξεις η πρόσκληση της ασφάλειας για να συλλάβει προπονητές και Σακοράφα.

Τη Δευτέρα 8 Μάη 2023, στις 14.00 ,η Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ και προηγούμενη Αντιπρόεδρος της Βουλής, Σοφία Σακοράφα, παραβρέθηκε σε μια σύσκεψη στο Αθλητικό Κέντρο Κέρκυρας, κατόπιν πρόσκλησης των προπονητών του ΣΕΓΑΣ και των Σωματείων με 20 καρέκλες στο χώρο του τερματισμού .
Η διορισμένη από την κυβέρνηση Μητσοτάκη Επιτροπή Διοίκησης κάλεσε την ασφάλεια για να συλλάβει τους προπονητές και την Αντιπρόεδρο της Βουλής επειδή η κ. Κράτσα έχει σφραγίσει το αθλητικό κέντρο.
Δεν είναι χουντική συμπεριφορά αυτή;
Στα Γιάννενα, με 4.000 ευρώ έλυσαν όμοιο πρόβλημα.
Από την ημέρα που το σφράγισε η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν έκανε καμμία ενέργεια για να αποδοθεί σε χρήση της Νεολαίας μας και του αθλητισμού. Δεν ζήτησαν καμμία βοήθεια από ΤΕΕ ή άλλο οργανισμό .
Είναι ντροπή και αίσχος για την κυβέρνηση Μητσοτάκη και τα τοπικά στελέχη που έκλεισαν το Στάδιο και δεν μπορούν να προπονούνται οι πολίτες και η νεολαία, οι αθλητές της Κέρκυρας και μεταξύ αυτών πρωταθλητές και πρωταθλήτριες Ελλάδας και Ευρώπης.

Δώστε κυρία Κράτσα, στη δημοσιότητα τη σύσταση της Επιτροπής με το φερόμενο πόρισμά της Γνωρίζετε κ. Κράτσα τι υπογράψατε ?

Κατά τα άλλα ο κ. Απόστολος Κράτσας αυτοτοποθετείται ως υπερπεριφερειάρχης Ελλάδας στο κέντρο κάθε λιτανείας. Άνευ παρουσίας της συζύγου. Σε … λιτανείες! Αλλά δεν είδαμε τον κ. Γιαννούλη δίπλα του !

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *