Συνάντηση Στέφανου Γκίκα με τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Κέρκυρας, Γιάννη Κοντό και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Κέρκυρας, Γιάννη Κοντό και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, είχε σήμερα το πρωί ο Υπ. Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Στέφανος Γκίκας.

Στην γόνιμη και εποικοδομητική συζήτηση που έγινε, ανταλλάχτηκαν απόψεις για τα μείζονα θέματα της Κέρκυρας και βεβαίως για τα θέματα που απασχολούν το νομικό κόσμο.

Ο κ. Γκίκας ενημέρωσε τα μέλη αρχικά για τις διαδικασίες που έχουν ήδη προχωρήσει με το Κτηματολόγιο και την Κτηματογράφηση της Κέρκυρας, όπως επίσης και για τα Τοπικά Χωροταξικά Πολεοδομικά Σχέδια, σημειώνοντας ότι προχωρά, ο διαγωνισμός και στο αμέσως χρονικό διάστημα θα εγκατασταθεί εδώ η εταιρεία.

Ένα ακόμα θέμα που ενημέρωσε ο κ. Γκίκας, ήταν το μεγάλο ζήτημα των κατά παρέκκλιση οικοπέδων μετά την πρόσφατη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που πολλά οικόπεδα αντιμετωπίζουν ζητήματα.

Υπενθύμισε ότι πρόσφατα στο πλαίσιο της επίσκεψης του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο νησί, οι Βουλευτές της ΝΔ του Ιονίου, είχαν συζήτηση για το θέμα, με τον ίδιο να ανακοινώνει ότι θα υπάρξει νομοθετική πρωτοβουλία από τη νέα κυβέρνηση.

Ο κ. Γκίκας με δήλωση του αναφέρει τα εξής: Είχα την ευκαιρία να ενημερώσω το Διοικητικό Συμβούλιο για τα μείζονα έργα που έχουν δρομολογηθεί εδώ στην Κέρκυρα και βέβαια για το ζήτημα της μεταφοράς των Φυλακών.

Θέλω να σημειώσω ότι η συνεργασία μου τόσο με τον Πρόεδρο Γιάννη Κοντό, όσο και με τα μέλη του ΔΣ, ήταν, είναι και θα είναι πάντα γόνιμη και εποικοδομητική!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *