Γιώργος Καλούδης: Απόλυτη ανικανότητα ή σκόπιμη κατάρρευση του ΕΑΚΚ για να δοθεί ζωτικός χώρος στη FRAPPORT :

Η ΝεοΔημοκράτισσα Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Ρόδη Κράτσα σφράγισε το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Κέρκυρας λόγω επικινδυνότητας ! Ένα αποτέλεσμα αναμενόμενο. Για 10-15 χρόνια σταθερά μία φορά την εβδομάδα ο δημοσιογράφος Δημοσθένης Σφήκας στη πρωινή ζώνη στο Ράδιο Επτάνησα κάνει αναφορά στο Εθνικό Αθλητικό Ερείπιο Κέρκυρας !
Τα τελευταία τέσσερα χρόνια κυβέρνηση, Περιφέρεια και Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας στα χέρια της Νέας Δημοκρατίας. Δεν έκαναν τίποτα.
Για επισκευές και συντήρησή του.Και εμείς με 3 αυτοψίες , φωτογραφίες και βιντεάκια καταγγείλαμε την αδράνειά τους και ζητήσαμε άμεσες δράσεις και έργα. Απόλυτη αδράνεια και αδιαφορία.
Πριν από ένα μήνα και πάλι ο δημοσιογράφος Δημοσθένης Σφήκας αποκάλυψε ένα κρίσιμο τμήμα της πολυσέλιδης σύμβασης μεταξύ ελληνικού κράτους και FRAPORT για το Διεθνές Αεροδρόμιο της Κέρκυρας: Εάν και όταν η Fraport αναζητήσει ζωτικό χώρο τότε θα της τον εξασφαλίσει με δικά του χρήματα το Ελληνικό Κράτος δια της κυβερνήσεώς του !
Ήδη η νεοδημοκρατική αρχή της κ. Υδραίου ασφαλτόστρωσε παράνομα έναν χώρο πράσινου απέναντι από το αεροδρόμιο παρά τις καταγγελίες μας ότι το κάνουν για τη Fraport ! Παρά την αντίδραση και των περιοίκων.
Καλούμε τον κυβερνητικό βουλευτή κ. Γκίκα , τη κ. Κράτσα και τη κ. Υδραίου αλλά και τη Νομαρχιακή της Νέας Δημοκρατίας να πούν στον λαό της Κέρκυρας:
Η πλειστάκις καταγγελλόμενη επί χρόνια απαξίωση και η τελική κατάρρευση του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Κέρκυρας οφείλεται στην απόλυτη ανικανότητα και αδιαφορία τους ή ήταν σκόπιμη η αδράνεια για να επέλθει κατάρρευση του ΕΑΚΚ για να δοθεί ζωτικός χώρος στη FRAPPORT :

Εμείς, επειδή νοιαζόμαστε για τη νεολαία μας, από την 1η Γενάρη 2024, με τη ψήφο του Λαού, θα εφαρμόσουμε τις σταθερές διαχρονικά και δοκιμασμένες θέσεις μας:
-Ανατροπή της κατολίσθησης της Κέρκυρας και ζωφόρο άλμα προς τα εμπρός.
-Νέα πορεία της με συμμέτοχο και συμπαραστάτη κάθε ημέρα τον Λαό.
-Διεκδίκηση και επίτευξη μόνιμου ποσοστού (κάθε μήνα ) από τις εισπράξεις από ΠΡΟΠΟ – ΛΟΤΟ κλπ ,
-Μεταβίβαση του ΕΑΚΚ στο Δήμο,
=Άμεση επισκευή όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *