Πάμε σε εκλογές: Αυτή είναι η ημερομηνία που ανακοινώνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Δύο ημερομηνίες σταθμούς για την επόμενη χρονιά σημειώνει στο πρωτοσέλιδό του το Πρώτο Θέμα αναφερόμενο στις πιθανές ημέρες των επόμενων εθνικών εκλογών, όπως τις έχει στο μυαλό του ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, εν μέσω ακρίβειας, σκανδάλων, ενεργειακής κρίσης, η τελευταία δημοσκόπηση της χρονιάς από την MaRC για λογαριασμό της εφημερίδας, στην πρόθεση ψήφου η Νέα Δημοκρατία προηγείται με 8,1 ποσοστιαίες μονάδες, (33,4% έναντι 25,3% του δεύτερου ΣΥΡΙΖΑ) με το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ να περνάει οριακά το 10%.

Με βάση αυτά τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης αυτοδυναμία δε θα υπάρξει την πρώτη Κυριακή των εκλογών αλλά η διαφορά δε φαίνεται να προλαβαίνει να καλυφθεί τους επόμενους μήνες.

Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο η ημερομηνία που κλείδωσε για πρώτη Κυριακή των εκλογών είναι η 9η Απριλίου. Πριν δηλαδή το επόμενο Πάσχα, ενώ η δεύτερη ημερομηνία που σημειώνει το δημοσίευμα είναι η 21η Μαΐου.

Η απόφαση για το πρόγραμμα των διπλών εκλογών θα γίνει από τον Κυριάκο Μητσοτάκη από τα Χανιά και η χαρακτηριστική ημερομηνία της 9ης Απριλίου συμπίπτει με την Κυριακή των Βαΐων.

ΠΗΓΗ:instanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *