Καιρός σήμερα: Καταιγίδες και συννεφιά

Βροχές, καταιγίδες αλλά και χιόνια στα ορεινά θα σημειωθούν σήμερα Κυριακή (27.11) σε όλη τη χώρα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από τους 11 έως τους 19 βαθμούς Κελσίου, όπως αναφέρει η πρόγνωση του καιρού της ΕΜΥ.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΜΥ, την Κυριακή ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές κυρίως στη Θεσσαλία, τη Μακεδονία, την κεντρική Στερεά, την Εύβοια και από το απόγευμα στη νότια Πελοπόννησο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, όπου πιθανώς να εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Χιόνια θα πέσουν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα Δωδεκάνησα νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ, στην υπόλοιπη χώρα ανατολικοί βορειοανατολικοί έως 5 με 7 και στα νοτιοδυτικά τοπικά 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα βόρεια, όπου δεν θα ξεπεράσει τους 11 με 13 βαθμούς. Στην υπόλοιπη χώρα θα φτάσει τους 14 με 17 και στα Δωδεκάνησα και την Κρήτη τους 18 με 19 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως από τις απογευματινές ώρες. Στο νότιο Ιόνιο και τη νότια Πελοπόννησο είναι πιθανό να εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά κυρίως της Ηπείρου.

Ανεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 5 με 7 και στα νότια τοπικά 8 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 06 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *