Κρίκετ: Διεξήχθησαν οι δυο πρώτοι αγώνες του Final Four

Διεξήχθησαν οι δύο από τους τέσσερις αγώνες του Final Four την Κυριακή 28 Αυγούστου 2022 στο γήπεδο της Μαρίνας για το Πρωτάθλημα Τ20 Ανδρών του ανοιχτού χώρου 2022 (outdoor). Πιο αναλυτικά:

Ο πρώτος αγώνα της Κυριακής άρχισε στις 11:00, μεταξύ των ομάδων της Γ.Ε.Θ. η οποία κατέλαβε τη 1η θέση στον Α’ Όμιλο και της ομάδος Γ.Σ. ΒΥΡΩΝ η οποία κατέλαβε την 2η θέση στο Β’ Όμιλο. Η ομάδα του Βύρωνα ξεκίνησε πρώτη στο batting πετυχαίνοντας 186 runs με αποτέλεσμα να μην μπορεί η ομάδα του Θιναλίου να τα ξεπεράσει πετυχαίνοντας το σκορ των 136 runs. Το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα είναι Γ.Ε.Θ.-Γ.Σ. ΒΥΡΩΝ 136-186, με την ομάδα του Βύρωνα να προκρίνεται στο τελικό και την ομάδα του Θιναλίου να προκρίνεται στο μικρό τελικό. Πολύ καλή αγωνιστική παρουσία για την ομάδα του Βύρωνα είχαν οι αθλητές Σουβλάκης Αλέξανδρος με 36 runs και ο Amir Kasir με 28 runs . Για την ομάδα του Θιναλίου ξεχώρισαν οι αθλητές S. Akram με 38 runs και ο Μ. Ramzan με 33 runs.

Ο επόμενος αγώνας της ημέρας άρχισε στις 16:30, μεταξύ των ομάδων της Γ.Ε.Κ. η οποία κατέλαβε την 1η θέση του Β’ Ομίλου και της ομάδας του Α.Ο.Π.Κ. ΔΕΚΑΘΛΟΥ η οποία κατέλαβε την 2η θέση του Α’ ομίλου με την ομάδα του Δεκάθλου να πετυχαίνει το σκόρ των 133 runs και την ομάδα της Γ.Ε.Κ. να κερδίζει με 134 runs και να προκρίνεται στο Τελικό με την ομάδα του Βύρωνα. Η ομάδα του Δεκάθλου θα παίξει με την ομάδα του Θιναλίου στο μικρό τελικό. Οι παίχτες που διακρίθηκαν με τη παρουσία τους για την ομάδα της Γ.Ε.Κ. είναι οι : Han Afridi με 62 runs not out και Ahmed Arslan με 40 runs. Για την ομάδα του Δεκάθλου πολύ καλή αγωνιστική παρουσία είχαν οι αθλητές A.Shabaz με 20 runs και Μ.Τotul με 19 runs.

O μικρός Τελικός και ο Τελικός του Πρωταθλήματος Τ20 Ανδρών Ανοιχτού Χώρου 2022 μεταξύ των ομάδων Γ.Ε.Θ.-Α.Ο.Π.Κ. ΤΟ ΔΕΚΑΘΛΟΝ και Γ.Ε.Κ.-Γ.Σ.Κ. ΒΥΡΩΝ , θα διεξαχθούν τη Κυριακή 4/09/2022 και ώρα 11:00 και 16:30 αντίστοιχα στο γήπεδο της Μαρίνας των Γουβιών.

Οι διαιτητές των αγώνων είναι οι κύριοι Ιωάννης Αυθίνος και Μιχάλης Ρέβη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *