Φεύγει ο κόσμος από τα ξενοδοχεία που βρίσκονται πλησίον της Λοξίδας στο Canal d΄ amour εξ αιτίας της δυσοσμίας.

Τεράστια οικονομική καταστροφή κινδυνεύουν να υποστούν οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις σε μια από τις πιο φημισμένες τουριστικά περιοχές όχι μόνο του νησιού αλλά της χώρας στο Canal d΄ amour και κυρίως σε όσες γειτνιάζουν με το ποτάμι Λοξίδα όπου υπάρχει το πρόβλημα με τα λύματα τα οποία εκλύουν οσμές που καθιστούν αδύνατη την παρουσία στην ευρύτερη περιοχή.

Όπως είπε μιλώντας στο Corfu Channel ο Πρόεδρος της Κοινότητας Περουλάδων Βασίλης Αγιοβλασίτης από το 2019 έχει στείλει έγγραφα και έχει επικοινωνήσει με τη ΔΙΑΔΕΥΑΚ για το πρόβλημα που υπάρχει σε αυτό το σημείο με το σπασμένο φρεάτιο που όταν βρέχει ή όταν εισέρχεται η θάλασσα  στο ποτάμι, το νερό εισέρχεται στον Βιολογικό με αποτέλεσμα να αδειάζει το ποτάμι και να δημιουργείται μεγάλη δυσοσμία.

Μάλιστα κατήγγειλε ότι ενώ τις προηγούμενες ημέρες του έλεγαν ότι δεν υπήρχαν αντλίες ξαφνικά χθες το βράδυ βρέθηκε μια μεγάλη αντλία η οποία πρόκειται να τοποθετηθεί ενδεχομένως σήμερα.

Σε κάθε περίπτωση πρέπει να γίνει ένα μεγάλο έργο για να λυθεί οριστικά το πρόβλημα, μέχρι τότε όμως οι επιχειρηματίες έχουν να αντιμετωπίσουν ένα σοβαρότατο πρόβλημα αφού από γειτνιάζοντα ξενοδοχεία φεύγει ο κόσμος. Κάποιοι μάλιστα σκέφτονται να κινηθούν και νομικά κατά της ΔΙΑΔΕΥΑΚ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *