Μητσοτάκης στο Ευρωκοινοβούλιο: Οι διάφορες δεν λύνονται με νταηλίκια

Ο κ. Μητσοτάκης είπε: «Καμία ευρωπαϊκή κοινωνία δεν υπέφερε περισσότερο από την ελληνική. Ευτυχώς η Ελλάδα του 2022 δεν έχει σχέση με την Ελλάδα του τότε. Εδώ και τρία χρόνια η κυβέρνηση οδηγεί την Ελλάδα σε νέα εποχή, που πρωταγωνιστεί στην ανάπτυξη».

Με αναφορές στην περιπέτεια της Ελλάδας στα χρόνια της κρίσης και στην στάση που τήρησε η Ευρώπη ξεκίνησε την ομιλία του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάλης.

«Η Ελλάδα βρέθηκε ένα βήμα από τον γκρεμό της εξόδου. Μας χτυπούσαν αλλεπάλληλα κύματα τυφλού λαϊκισμού. Σαν σήμερα μάλιστα διεξαγόταν δημοψήφισμα που λίγο έλειψε να δώσει τη χαριστική βολή. Μπροστά στο φάσμα της άτακτης χρεοκοπίας, η τότε κυβέρνηση έκανε πίσω, αλλά το τίμημα ήταν βαρύ με ένα τρίτο αχρείαστο μνημόνιο, capital controls και κλειστές τράπεζες» είπε ο πρωθυπουργός.
Ο κ. Μητσοτάκης συμπλήρωσε: «Καμία ευρωπαϊκή κοινωνία δεν υπέφερε περισσότερο από την ελληνική. Ευτυχώς, η Ελλάδα του 2022 δεν έχει σχέση με την Ελλάδα του τότε. Εδώ και τρία χρόνια η κυβέρνηση οδηγεί την Ελλάδα σε νέα εποχή, που πρωταγωνιστεί στην ανάπτυξη».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *