Διάκριση του φωνητικού συνόλου του Ιονίου Πανεπιστημίου στο 29ο Διεθνές Διαγωνιστικό Χορωδιακό Φεστιβάλ “Sparkling Voices”

Μια ακόμα διεθνής επιτυχία για το Ιόνιο Πανεπιστήμιο για το Ιόνιο Πανεπιστήμιο στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Νις της Σερβίας όπου πραγματοποιήθηκε το 29ο Διεθνές Διαγωνιστικό Χορωδιακό Φεστιβάλ “Sparkling Voices”. Αυτό έκανε γνωστό με ανάρτηση του στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης ο Πρύτανης του Ιονίου Πανεπιστημίου Ανδρέας Φλώρος. Ακολουθεί η ανάρτηση:
“Το φωνητικό σύνολο του Τμήματος Μουσικών συμμετέχοντας στο 29ο Διεθνές Διαγωνιστικό Χορωδιακό Φεστιβάλ “Sparkling Voices” που πραγματοποιήθηκε το τετραήμερο 4-7 Ιουλίου στην πόλη Nis της Σερβίας, απέσπασε τις ακόλουθες τρεις σημαντικές διακρίσεις: 1) βραβείο καλύτερης απόδοσης κοσμικής μουσικής, 2) βραβείο καλύτερης απόδοσης μουσικής folklore και 3) βραβείο καλύτερου soloist (Ευαγγελία Λυρίτη).
Πολλά συγχαρητήρια στον συνάδελφο και φίλο Dimitris Ktistakis για την εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία του φωνητικού συνόλου το οποίο διευθύνει, αλλά και στους 43 συμμετέχοντες σε αυτό φοιτητές και φοιτήτριες του Ιονίου Πανεπιστημίου που μας έκαναν για άλλη μια φορά περήφανους.
Τέτοιες επιτυχίες και διακρίσεις αποτυπώνουν την εξαιρετικά ποιοτική δουλειά που πραγματοποιείται σε επίπεδο εκπαίδευσης στο Ίδρυμά μας, αποτελούν παράδειγμα για όλους και επιβεβαιώνουν την αποτελεσματικότητα της στρατηγικής επένδυσης στην ποιότητα που έχει χαράξει και υλοποιεί το Ιόνιο Πανεπιστήμιο τα τελευταία χρόνια”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *