Κερκυραίος εκπαιδευτικός κυκλοφορεί πανελλαδικά νέο βιβλίο βοήθημα πληροφορικής για την τρίτη λυκείου

   Ο Κοντής Σπυρίδων, Κερκυραίος καθηγητής ρομποτικής – πληροφορικής με μεταπτυχιακά στην ασφάλεια πληροφοριών  από το πανεπιστήμιο του Seattle στην Αμερική και στην ειδική αγωγή του Frederick με ακαδημαϊκή εμπειρία πάνω από 17 χρόνια, δημοσίευσε πρόσφατα το βιβλίο του με τίτλο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Γ’ ΛΥΚΕΙΟΥ  ΚΟΝΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ». Πρόκειται για ένα απαραίτητο βοήθημα που απευθύνεται στους μαθητές της Τρίτης Λυκείου που προετοιμάζονται για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις στο μάθημα της Πληροφορικής.

Το νέο βιβλίο του Κοντή Σπυρίδωνα στοχεύει να καλύψει πλήρως τις ανάγκες των μαθητών, παρέχοντας αναλυτικές επεξηγήσεις, παραδείγματα και ασκήσεις, που θα τους βοηθήσουν να κατανοήσουν τις βασικές έννοιες του προγραμματισμού και να προετοιμαστούν αποτελεσματικά για τις εξετάσεις. Το έργο του ξεχωρίζει για την απλότητα και την σαφήνεια του λόγου, καθώς και για την πρακτική του προσέγγιση, καθιστώντας το ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε μαθητή.

Ο Κοντής Σπυρίδων είναι γνωστός στην τοπική κοινωνία για την αφοσίωσή του στην εκπαίδευση τόσο στη ρομποτική ( παγκόσμιες διακρίσεις ) όσο και την αγάπη του για τη διδασκαλία. Ως εκπαιδευτικός, έχει διακριθεί για τη μεθοδικότητα και την καινοτόμο προσέγγισή του στην εκμάθηση του προγραμματισμού και ρομποτικής, κερδίζοντας την εκτίμηση και τον σεβασμό τόσο των συναδέλφων του όσο και των μαθητών του.

Η κυκλοφορία του βιβλίου αυτού αποτελεί σημαντική στιγμή για την εκπαιδευτική κοινότητα της Κέρκυρας, καθώς αποδεικνύει ότι η περιοχή μας μπορεί να παράγει υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικό υλικό που ανταγωνίζεται επάξια τα πανελλαδικά δεδομένα. Η επιτυχία του Κοντή Σπυρίδωνα αναδεικνύει τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει ένας εκπαιδευτικός στην ενδυνάμωση της τοπικής κοινωνίας και στην ενίσχυση της εκπαιδευτικής της κληρονομιάς.

Σε μια εποχή που η ανάγκη για ποιοτικά εκπαιδευτικά βοηθήματα είναι πιο επιτακτική από ποτέ, το βιβλίο ««ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Γ’ ΛΥΚΕΙΟΥ  ΚΟΝΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ» έρχεται να καλύψει ένα σημαντικό κενό και να προσφέρει στους μαθητές της Κέρκυρας και όλης της Ελλάδας ένα αξιόπιστο και χρήσιμo εργαλείο για την επιτυχία τους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *