Νίκος Δένδιας: Πέμπτη νίκη της ΝΔ, πέμπτη νίκη του νυν πρωθυπουργού

Την αποτίμηση του για το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών 2024 έκανε ο υπουργός Άμυνας, Νίκος Δένδιας μέσω διαδικτυακής του ανάρτησής.

Ο υπουργός τονίζει ότι δεν τίθεται θέμα κυβερνησιμότητας της χώρας και ότι παρά το γεγονός ότι η Νέα Δημοκρατία δεν κατάφερε να φτάσει το 33% που είχε θέσει ως όριο, το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών 2024 σηματοδοτεί την πέμπτη νίκη του Πρωθυπουργού.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Νίκου Δένδια
«Το θέμα της κυβερνησιμότητας της χώρας δεν τίθεται εν αμφιβολία. Πρέπει κανείς να δει το αποτέλεσμα σε σχέση με το μεγάλο, τεράστιο ποσοστό της αποχής, το οποίο επίσης σαφώς εμπεριέχει ένα μήνυμα.

Πρέπει τα κόμματα, εμείς πρώτοι, δεν αποποιούμαι τις ευθύνες μας, να βρούμε νέους διαύλους επικοινωνίας με την κοινωνία. Είναι προφανές ότι δεν πετύχαμε να εξηγήσουμε στην κοινωνία γιατί πρέπει να έρθει να ψηφίσει.

Από την άλλη όμως, η απόσταση από τα υπόλοιπα κόμματα επιτρέπει στη Νέα Δημοκρατία να διατηρεί ένα ασφαλές πλεονέκτημα και μια ασφαλή πορεία.

Είχαμε θέσει το όριο στο 33%, δεν το φτάσαμε. Είμαστε πιο κάτω. Όμως, παραμένει μια πέμπτη νίκη της Νέας Δημοκρατίας, μια πέμπτη νίκη του νυν Πρωθυπουργού».

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *