Πορεία υγείας Αντιδημάρχου Βόρειας Κέρκυρας Σπυριδούλας Κόκκαλη.

Ενημερώνουμε ότι η Αντιδήμαρχος Κυκλικής Οικονομίας, Καθαριότητας, Περιβάλλοντος, Δημοσίων Σχέσεων και τέλεσης πολιτικών γάμων κα Σπυριδούλα Κόκκαλη η οποία την Πέμπτη 9-5-2024 εισήχθη στο Γ.Ν. Κέρκυρας με σοβαρό πρόβλημα υγείας , ξεπέρασε τον κίνδυνο των πρώτων ημερών και ήδη έχει εισαχθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων για εξειδικευμένες εξετάσεις.

Ευχαριστούμε δημόσια τη Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας «ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ», κα ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ ΕΥΣΤΡ. ΕΓΓΛΕΖΟΠΟΥΛΟΥ για το υψηλό αίσθημα ευθύνης, στη λειτουργία της δευτεροβάθμιας μονάδας υγείας και την ευαισθησία που επέδειξε κατά την διάρκεια της νοσηλείας της.

Επίσης το Δ/ντή, το ιατρικό ,νοσηλευτικό και βοηθητικό δυναμικό της καρδιολογικής κλινικής αφενός, αφετέρου τους ιατρούς , νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό της βραχεία νοσηλείας, για την άριστη επιστημονική επάρκεια, την ιατρική περίθαλψη, την φροντίδα, την επαγρύπνηση, το υπομονετικό, αθόρυβο και σιωπηλό έργο που νυχθημερόν επιτελούν με ήθος, ευγένεια, επαγγελματισμό, δημιουργώντας αίσθημα πλήρους ασφάλειας και απολαβής φροντίδας υψηλού επιπέδου, πάντα με χαμόγελο.

Για μια ακόμα φορά διαπιστώνεται ότι το ανθρώπινο δυναμικό του Νοσοκομείου «υπερβάλλει εαυτόν» και φροντίζει τους ασθενείς, κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες έλλειψης προσωπικού, γεγονός που πρέπει να απασχολήσει όλους .

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *