Ιόνιο Πανεπιστήμιο – Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο – Αγώνες Beach Volley

Το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο του Ιονίου Πανεπιστημίου, συμμετείχε και πάλι μετά από αρκετά χρόνια, με μεγάλη επιτυχία, στους αγώνες Πετοσφαίρισης επί Άμμου, «Κατατόπια», που διοργάνωσε το Γυμναστήριο του Παντείου Πανεπιστημίου στις 17 και 18 Απριλίου στην Αθήνα.
Η ομάδα βόλεϊ του Πανεπιστημίου μας, αν και νεοσύστατη, πέτυχε πρόκριση στους ημιτελικούς ομάδας, με τους/τις παρακάτω φοιτητές/τριες: Θανάσης Μπαρής, Ιωάννα Αρτζόγλου, Κων/νος Καραμάνης, Νίκος Ζαφειρίδης, Μαριλένα Άνθη, Δημήτρης Σεγκούνης, Μαρία Χρίστου, Φωτεινή Θεολόγου, Αναστασία-Μαρία Δούρα, Ελένη Σπανού, Γιάννης Γκιόνης.
Επίσης στο πανελλήνιο φοιτητικό πρωτάθλημα beach volley, ανδρών, οι φοιτητές μας, Δημήτρης Τσιτιρίδης και Φώτης Γουλάς κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο και την 3η θέση.
Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα μας, καθώς και στην προπονήτρια τους, αποσπασμένη καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, Φωτεινή Κοκκινίδου.
Φωτογραφίες από το πανελλήνιο πρωτάθλημα beach volley, μπορείτε να δείτε στις σελίδες μας στο Facebook και το Instagram: Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο (@ioniogym)

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *