Το Μουσικό σχολείο για τα σεμινάρια μουσικής απο τον Στέφανο Κορκολή

Με μεγάλη χαρά υποδεχθήκαμε την Πέμπτη 18-04 και την Παρασκευή 19-04-2024 στο Μουσικό Σχολείο Κέρκυρας τον διεθνώς καταξιωμένο καλλιτέχνη Στέφανο Κορκολή και τη σπουδαία ερμηνεύτρια Σοφία Μανουσάκη οι οποίοι  παρέδωσαν στα παιδιά μας σεμινάρια μουσικής ερμηνείας.

Τους ευχαριστούμε από καρδιάς για την τιμητική τους πρωτοβουλία να προβούν στην πραγματοποίηση αυτών των άκρως εποικοδομητικών master classes που ενθουσίασαν μαθητές και διδάσκοντες. Η απλότητα και η προσήνεια με την οποία οι δύο καλλιτέχνες πλησίασαν τα παιδιά και τους μεταλαμπάδευσαν πολύτιμες γνώσεις ώστε να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους και να αγαπήσουν ακόμη περισσότερο τη μουσική δημιουργία, εντυπωσίασε όλους! Χάρη σε αυτούς τους εξαιρετικούς ανθρώπους οι οποίοι εκτός του υψηλότατου ταλέντου τους, διαθέτουν ήθος, αξιοπρέπεια, δοτικότητα και μετριοφροσύνη, οι μαθητές μας απέκτησαν μοναδικές εμπειρίες που θα τις κουβαλούν μέσα τους αναλλοίωτες για πάντα!  Τα παιδιά μας και οι καθηγητές τους με μεγάλη χαρά άκουσαν κολακευτικά σχόλια και από τους δύο καλλιτέχνες για το υψηλό επίπεδο των ερμηνειών τους.

Τους ευχόμαστε να είναι υγιείς, ευτυχείς και να πραγματοποιούν τεράστιες καλλιτεχνικές επιτυχίες! Τους περιμένουμε σύντομα ξανά κοντά μας!

Τις θερμές ευχαριστίες μας επίσης στον Όμιλο AHEPA Κέρκυρας και ιδιαίτερα στον κ. Νίκο Δημητρόπουλο καθώς και στη Φιλαρμονική Γαστουρίου και στο Ωδείο Κερκύρας για την αγαστή συνεργασία και την αρωγή τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *