Τσιόδρας: Ο Τσίπρας να ζητήσει συγγνώμη από κάποιους ανθρώπους που κρεμάστηκαν στα μανταλάκια για τη Novartis

Τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα για την υπόθεση Novartis και τις τηλεοπτικές άδειες σχολίασε σήμερα ο διευθυντής του γραφείου του πρωθυπουργού Δημήτρης Τσιόδρας.

«Ο κ. Τσίπρας είπε mea culpa σε σχέση με το ζήτημα της Novartis και τις τηλεοπτικές άδειες. Το mea culpa για τη Novartis σημαίνει ότι θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από κάποιους ανθρώπους, οι οποίοι κρεμάστηκαν στα μανταλάκια. Δέκα πολιτικά πρόσωπα διασύρθηκαν για μεγάλο διάστημα, χωρίς να προκύψει απολύτως τίποτα», είπε αρχικά ο κ. Τσιόδρας, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Και πρόσθεσε: «Οι τηλεοπτικές άδειες ήταν από τα βασικά αφηγήματα του κ. Τσίπρα. Ο κ. Τσίπρας αναίρεσε το βασικό αφήγημα το οποίο τον έφερε στην εξουσία».

«Η ακρίβεια απασχολεί και τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση σε διαρκή βάση»
Ο κ. Τσιόδρας μίλησε, επίσης, για την ακρίβεια και το πώς σκοπεύει να την αντιμετωπίσει η κυβέρνηση: «Η ακρίβεια είναι το υπ’ αριθμόν ένα πρόβλημα για τους πολίτες. Είναι προτεραιότητα η αντιμετώπισή της. Μακάρι να υπήρχε μία εύκολη συνταγή. Προσπαθούμε με μέτρα, τα οποία λαμβάνονται διαρκώς, να ρίξουμε τον πληθωρισμό, να κρατήσουμε όσο μπορούμε τις τιμές, ειδικά στα τρόφιμα που βλέπουμε ότι επιμένουν ακόμα».

«Προσπαθούμε με την αύξηση των μισθών, αύξηση των συντάξεων, ειδικά επιδόματα στις ευάλωτες κατηγορίες, να ενισχύσουμε το εισόδημα των πολιτών. Πήραμε μέτρα και με προσπάθεια διόρθωσης διαρθωτικών αδυναμιών της οικονομίας. Η ακρίβεια απασχολεί και τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση σε διαρκή βάση. Προσπαθούμε, παίρνουμε μέτρα και θα συνεχιστούν οι έλεγχοι ώστε ο πολίτης να δει στο τέλος ότι το πρόβλημα αντιμετωπίζεται», είπε επίσης ο κ. Τσιόδρας.
Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *