Αυτή είναι η αξιολόγηση, αυτοί και οι αξιολογητές τους…

Δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά της η σύμβουλος των Θεολόγων που βρήκε εκπαιδευτικούς να αξιολογήσει και αποφάσισε να δημοσιοποιήσει βίντεο και φωτογραφίες που τράβηξε κατά την διάρκεια της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Τα οποία μάλιστα δημοσιοποίησε σε όλα τα ΜΚΔ που διαθέτει ( Facebook, TikTok). Πάλι καλά που δεν έκανε και live μετάδοση!

Στο βίντεο εμφανίζονται ανήλικοι μαθητές, χωρίς καλυμμένα πρόσωπα και συνάδελφοι «αξιολογούμενοι», κατά τη διάρκεια της διδασκαλίας. Κατά τη διάρκεια της οποίας -όπως καταγγέλθηκε στην ΕΛΜΕ- προχώρησε και σε μια σειρά απαξιωτικά σχόλια προς τους μαθητές της τάξης!

Το συγκεκριμένο περιστατικό δεν μπορεί και δεν πρέπει, να θεωρηθεί ένα μεμονωμένο περιστατικό, ούτε μια παραφωνία στην κατά τα άλλα «άψογη» ( σύμφωνα με το υπουργείο, τουλάχιστον), διαδικασία της λεγόμενης «αξιολόγησης», αφού αυτή, η ίδια η «αξιολόγηση», έχει σαν στόχο της τον εξευτελισμό και την υποταγή των συναδέλφων, την υποβάθμιση και του δημοσίου σχολείου και της δημόσιας εκπαίδευσης. Σε μια εποχή μάλιστα, που η αντιεκπαιδευτική επίθεση της Κυβέρνησης έχει επεκταθεί και στα δημόσια Πανεπιστήμια.

Να θυμίσουμε ότι δεν έχει περάσει πολύς καιρός, από τότε που το εκπαιδευτικό κίνημα, διεκδίκησε μαζικά και κέρδιζε, τη μη εφαρμογή του μέτρου «κάμερες στην τάξη» που προσπάθησε να εφαρμόσει η τότε Υπουργός Παιδείας.

Οφείλουμε λοιπόν να θυμίσουμε σε όλους τους εμπλεκόμενους, ότι οι τάξεις μας δεν είναι στούντιο του big brother, οι μαθητές μας και οι εκπαιδευτικοί, δεν είναι παίχτες σε reality, και το δημόσιο σχολείο δεν είναι μέρος, όπου οι εφαρμόζοντες την αντιεκπαιδευτική πολιτική θα χρησιμοποιούν, για τη δική τους ατομική προβολή ώστε να γίνονται αρεστοί στην διοίκηση.

Να φανταστούμε ότι το Υπουργείο, θα δείξει τα ίδια οξυμένα αντανακλαστικά για το περιστατικό, που δείχνει, όταν πρόκειται για διώξεις, απέναντι σε εκπαιδευτικούς, οι οποίοι αντιτίθενται στην πολιτική του;

Το οπτικοακουστικό υλικό βρίσκεται στη διάθεση της ΕΛΜΕ!

Αυτή είναι η αξιολόγηση τους!

Αυτοί είναι οι αξιολογητές μας!

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ! ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ – ΑΠΟΧΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *