Στέφανος Γκίκας στο Αεροδρόμιο: «Αυξημένη η Κίνηση, Ανοίγει το Πάρκινγκ, τοποθετούνται Τέντες Σκίασης»

Επίσκεψη στο Αεροδρόμιο Κέρκυρας «Ιωάννης Καποδίστριας», πραγματοποίησε σήμερα ο Υποψήφιος Βουλευτής Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας, Στέφανος Γκίκας, όπου ενημερώθηκε από τον Διευθυντή Σπύρο Κωστούρο για τα ζητήματα λειτουργίας του Αεροδρομίου, καθώς και για την τουριστική κίνηση.

Στο πλαίσιο της επισκέψεως, ο κ. Γκίκας συνομίλησε με εργαζομένους του Αερολιμένα και μετέφερε την σημασία των επερχόμενων εκλογών και την αναγκαιότητα η Χώρα να έχει μια σταθερή Κυβέρνηση.

Μετά την επίσκεψη μιλώντας στα Τοπικά ΜΜΕ μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Είχα μια ενδελεχή ενημέρωση από τον Αερολιμενάρχη Σπύρο Κωστούρο για τα θέματα του Αεροδρομίου μας, σε αυτήν την ιδιαίτερα βεβαρημένη για το αεροδρόμιο περίοδο λόγω της αυξημένης τουριστικής κίνησης.

Από τα επίσημα στοιχεία φαίνεται μία αύξηση των αφίξεων της τάξεως του 8%, τον Μάιο, ενώ μέχρι τώρα, τον Ιούνιο, η αύξηση προσεγγίζει το 10% σε σχέση πάντα με το αντίστοιχο διάστημα του 2022.

Για το πρόβλημα του Πάρκινγκ ο κ. Κωστούρος διαβεβαίωσε ότι τις επόμενες ημέρες το Πάρκινγκ θα ανοίξει, ενώ το επόμενο δεκαήμερο θα ξεκινήσει η εργολαβία για την κατασκευή τεντών για τον χώρο που δεν έχει σκίαση έξωθεν του Αεροδρομίου, καθώς και η εγκατάσταση ειδικών μηχανημάτων για την ζύγιση των αποσκευών των επιβατών ώστε να μειωθούν οι χρόνοι αναμονής.

Επίσης ο κ. Κωστούρος μου έκανε γνωστό ότι το έργο της επιχειρησιακής αναβάθμισης του Αεροδρομίου μας έχει ολοκληρωθεί κατά το ήμισυ και προβλέπεται από τον Νοέμβριο φέτος, να προχωρήσουν οι εργασίες για την ολοκλήρωσή του. Ένα έργο θυμίζω δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ.

Είχα επίσης την ευκαιρία να χαιρετίσω εργαζόμενους στο αεροδρόμιό μας και να τους τονίσω την αναγκαιότητα για την Χώρα να υπάρξει ισχυρή Κυβέρνηση της 25 Ιουνίου. Και το μόνο κόμμα που μπορεί να εγγυηθεί την σταθερότητα και την πρόοδο, είναι η Νέα Δημοκρατία και ο Πρόεδρός της Κυριάκος Μητσοτάκης.

Συνεχίζουμε δυνατά μέχρι το κλείσιμο της κάλπης της 25ης Ιουνίου.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *