Με επιτυχία τα «Καποδίστρεια ΄23»

Απόλυτα ικανοποιημένοι δηλώνουν οι παράγοντες του Κερκυραϊκού ΓΣ για το τουρνουά χάντμπολ «Καποδίστρεια΄23» που οργάνωσαν . Πιο συγκερκιμένα ο κος Πέρρος Νίκος, προπονητής και συντονιστής των τμημάτων χάντμπολ στον σύλλογο δήλωσε: «η κούραση των εφόρων, των προπονητών και των γονέων που είναι πάντα κοντα στον σύλλογο , ξεχνιέται όταν το αποτέλεσμα είναι θετικό. Διοργανώσαμε το αναπτυξιακό τουρνουά το τριήμερο 26-27 και 28 Μάη ενταγμένο στις εκδηλώσεις για τα 130 χρόνια του ιστορικού μας σωματείου. Και όχι τυχαία με μικρές ηλικίες 13-14 ετων. Σε αυτές βασιζόμαστε σαν επαρχιακή ομάδα, με πολύ δουλειά και βάζοντας στόχους σε μεγάλους χρονικούς κύκλους , να αναδείξουμε τα νέα ταλέντα που θα στελεχώνουν τις ομάδες μας στις μεγάλες κατηγορίες. ..» και συνεχίζει «… Φιλοξενήσαμε τις ομάδες Παμπαίδων Β και Παγκορασίδων Β του επίσης ιστορικού σωματείου Φιλίππου Βέροιας του ΑΟ Ιωαννίνων, του Φαίακα και φυσικά πήραν μέρος τα δικά μας τμήματα. Πετύχαμε οργανωτικά αφού οι φιλοξενούμενοι δήλωναν με κάθε τρόπο τον ενθουσιασμό και τις ευχαριστίες τους από την υποδοχή και φιλοξενία, πετύχαμε αγωνιστικά αφού διεξήχθησαν σπουδαίοι αγώνες με ανταγωνιστικές ομάδες, ενώ δεν κρύβουμε τον στόχο μας αυτό το τουρνουά να καθιερωθεί και να γίνει πόλος έλξης και άλλων ομάδων κάθε Μάη. Προχωράμε σαν Κερκυραϊκός με αγαπη, μερακι και αυταπάρνηση για το άθλημα που οι Κερκυραίοι έχουν αγαπήσει. Και αυτό είναι μια επιπλέον ευθύνη για τα σωματεία της Χειροσφαίρισης»
Σε ερώτηση σχετικά με τα αποτελέσματα, ο κος Πέρρος δήλωσε πως «… ήταν το τελευταίο που ενδιέφερε τους προπονητές, φυσικά και υπήρχε σκορ και αποτελέσματα, όμως σαν διοργανωτές βραβεύσαμε όλα τα παιδιά για την συμμετοχή τους με μετάλλια και άλλα αναμνηστικά»
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο αντιπεριφερειάρχης κος Κώστας Ζορμπάς, που συμμετείχε στις απονομές των επάθλων και των αναμνηστικών, δηλώνοντας πως «είμαστε πάντα κοντά σε τέτοιες προσπάθειες , θα βοηθάμε με όποιο τρόπο μπορούμε..» ενώ ευχαρίστησε τις ομάδες που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση, τους αθλητές τους εφόρους και τις διοικήσεις τους

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *