Κεφαλονιά: Η τραγική μητέρα έβλεπε το 3χρονο παιδί της να πνίγεται αλλά δεν ήξερε κολύμπι για να το βοηθήσει

Ήρθαν στην Ελλάδα για ένα καλύτερο μεροκάματο και η μοίρα τούς στέρησε το παιδί τους. Το 3χρονο αγοράκι πνίγηκε στην πισίνα ξενοδοχείου στην Κεφαλονιά, μπροστά στα μάτια της τραγικής μητέρας του που αδυνατούσε να το βοηθήσει.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Κεφαλονιά από τον αδόκητο χαμό ενός παιδιού περίπου 3 ετών, το οποίο έχασε τη ζωή του από πνιγμό σε ιδιωτική βίλα στην οποία εργάζονταν οι γονείς του.

Οι μετανάστες από την Σρι Λάνκα είχαν έρθει στη χώρα μας για να εργαστούν και δούλευαν στον τομέα της καθαριότητας σε πολυτελή δωμάτια. Ενώ εκτελούσαν εργασίες, είχαν μαζί τους και το αγοράκι, το οποίο κάποια στιγμή πήγε να παίξει προς την πισίνα με αποτέλεσμα να βρεθεί στο νερό.

Δυστυχώς, ο πατέρας του δεν ήταν κοντά για να το βοηθήσει και η μητέρα του, που ήταν παρούσα δεν ήξερε να κολυμπάει. Αναγκάστηκε να δει το παιδί της να ξεψυχά, καθώς μέχρι να έρθει ο σύζυγός της που άκουσε εν τέλει τα ουρλιαχτά και τις εκκλήσεις για βοήθεια, το μικρό παιδί είχε καταλήξει.

Παρά τις προσπάθειες των διασωστών του ΕΚΑΒ κι εν συνεχεία των γιατρών στο νοσοκομείο του νησιού, το παιδί δεν επανήλθε βυθίζοντας στο πένθος όλο το νησί.

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *