Διεύθυνση Μεταφορών Κέρκυρας, «κατ’ εικόνα και ομοίωση» της περιφερειακής αρχής Κράτσα-Τσαγκαροπούλου.

Επερώτηση προς την Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κατ΄λεθεσε ο επικαφλής του συνδυασμού της ανασα πρώην Περιφερειάρχης Θεόδωρος Γαλιατσάτος. Ακολουθεί η επερώτηση:

«Παρακολούθησα πριν από λίγο στο MEGA τον υπουργό ψηφιακής διακυβέρνησης να επαίρεται, με την επικουρία των παρουσιαστών της εκπομπής, για το μεγάλο ψηφιακό “θαύμα” που επιτελείται στη χώρα μας. Θα ήθελα, αν μπορούσα, να τον ρωτήσω πόσο χρόνο απαιτεί η αναθεώρηση της άδειας οδήγησης, για την οποία τα δικαιολογητικά κατατέθηκαν ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΣ πριν από δέκα μήνες (21/07/2022). Αυτή είναι η ευρωπαϊκή Ελλάδα η οποία ηγείται της τέταρτης βιομηχανικής επανάστασης, όπως με περισσή αυταρέσκεια διακήρυσσε ο ευφάνταστος πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος; Ποια η σκοπιμότητα της καταβολής παράβολου 108 €; Φαντάζομαι όχι για την ταχύτητα διεκπεραίωσης… Τι να πει κανείς… ΝΤΡΟΠΗ και ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ.»

Το παραπάνω κείμενο είναι από ανάρτηση γνωστού πολίτη της Κέρκυρας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης την 19/5/2023.

Εικόνα που περιέχει εσωτερικός χώρος, κάθισμα λεκάνης τουαλέτας, τουαλέτα, μπάνιο

Περιγραφή που δημιουργήθηκε αυτόματαΠεριγράφει παραστατικά το επίπεδο λειτουργίας της Διεύθυνσης Μεταφορών στην Κέρκυρα, ένα ακόμη εξαιρετικό επίτευγμα της περιφερειακής αρχής της κ. Κράτσα-Τσαγκαροπούλου.

Οι ηλεκτρονικές αιτήσεις αδειών οδήγησης απλά δεν παραλαμβάνονται από κανένα! Η περιφρόνηση της περιφερειακής αρχής στον πολίτη της Κέρκυρας δεν έχει προηγούμενο.

Αν σ’ αυτό προστεθεί η αθλιότητα των χώρων υγιεινής όπως φαίνεται στην φωτογραφία, αν προστεθεί η έλλειψη προσωπικού, αν προστεθεί το γεγονός της απομάκρυνσης του προϊσταμένου του τμήματος αδειών οδήγησης, αν προστεθεί η μη κάλυψη της θέσης του προϊσταμένου της Διεύθυνσης επί σειρά μηνών, αν προστεθεί ότι όλα αυτά σας έχουν επισημανθεί επανειλημμένα, τότε καθίσταται προφανές ότι ούτε θέλετε ούτε μπορείτε να διορθώσετε τα κακώς κείμενα.

Επερωτάται η περιφερειάρχης:

Προτίθεστε, στον χρόνο που απομένει στην θητεία σας, να ασχοληθείτε με την επαναφορά της κανονικότητας στην λειτουργία της Διεύθυνσης Μεταφορών Κέρκυρας;
Πότε θα ορίσετε προσωπικό καθαριότητας;
Πως θα καλύψετε τις ανάγκες σε προσωπικό;
Πότε θα ορίσετε προϊστάμενο;
Είχατε λάβει απόφαση να στηρίζουν την Διεύθυνση Κέρκυρας οι ομοειδείς υπηρεσίες στα άλλα νησιά. Πως λειτούργησε αυτό;
Έχετε κάτι να απαντήσετε στην δημόσια καταγγελία των Σχολών Οδηγών για τα κακώς κείμενα;
Εν τέλει, ποιο είναι το σχέδιο σας και ποιο το χρονοδιάγραμμα σας ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *