Άνω κάτω η Ν.Δ στο Δήμο Βόρειας Κέρκυρας: “Δεν γινόμαστε δεκανίκι του ΣΥΡΙΖΑ”

Σφοδρότατες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η διαφαινόμενη συνεργασία εν όψει των επικείμενων αυτοδιοικητικών  εκλογών στο Δήμο Βόρειας Κέρκυρας μεταξύ μελών της Ν.Δ και του ΣΥΡΙΖΑ. Τα μέλη της ΔΗΜΠΤΟ της Ν.Δ εκφράζουν την οξύτατη αντίθεση τους σε μια τέτοια συνεργασία. Ακολουθεί η επιστολή των μελών της ΔΗΜΠΤΟ της Ν.Δ Βόρειας Κέρκυρας.

“Σεβόμενος και σεβόμενοι την προεκλογική περίοδο και τις αρχές και τις αξίες της ΝΔ την οποία και υπηρετώ από το 1976 ( σε περνάω 5 χρόνια κ. Ασπιώτη), ήρθε η ώρα να απαντήσω:

Ο κύριος συντάκτης του mail που πήγε στα κομματικά όργανα είμαι εγώ, ο Γιώργος Ρούσσινος, το οποίο και γνώριζες από τους φίλους σου .Δε σε πληροφόρησαν όμως σωστά γιατί υπάρχουν και οι υπογραφές τεσσάρων ακόμη μελών της ΔΗΜΤΟ Βόρειας Κέρκυρας. Την Κυριακή 14 Μαΐου με χαρακτήρισες ΑΝΗΘΙΚΟ ….Δεν είχες βέβαια το θάρρος να πεις το όνομά μου αλλά με θεατρινίστικο ύφος έψαχνες να δεις αν είμαι μέσα στην αίθουσα διερωτώμενος που είμαι ( λες και εγώ έστω και με την παρουσία μου θα στήριζα αυτό το οποίο στήσατε).

ΑΝΗΘΙΚΟΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑ ΠΟΤΕ…

Ανήθικο δεν είναι να προασπίζεσαι τις αρχές και τις αξίες της ΝΔ …

Ανήθικο είναι να κάνεις συμφωνίες κάτω από το τραπέζι…

Γιατί και ποιος ο λόγος να γίνει αυτό το «πανηγυράκι» μια εβδομάδα πριν από τις Εθνικές Εκλογές;

Ποιους νεοδημοκράτες ρωτήσατε αν θέλουν να συμμετάσχουν και να γίνουν δεκανίκι του ΣΥΡΙΖΑ;

Κύριοι της Δημοτικής Ενωτικής Κίνησης ποια είναι η αντιπολίτευση που κάνατε;

Πότε ενημερώσατε τους δημότες όλα αυτά τα χρόνια;

Εάν ο σημερινός δήμαρχος κάνει παρανομίες , όπως λέτε, εσείς τι κάνατε για αυτό;

Ο νόμος σας παρέχει όλα τα μέσα αν κάτι είναι παράνομο να το αναδείξετε…Εκτός και αν φοβάστε….

Λέτε ότι γίνατε θεατές όλους αυτούς τους 45 μήνες ενός θεάτρου του παραλόγου αλλά και του παρανόμου για να φανείτε αντάξιοι της εμπιστοσύνης των συνδημοτών μας…Υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας;

Κύριε Ασπιώτη, γιατί αποχωρήσατε από την διεκδίκηση της αρχηγίας του συνδυασμού όταν πριν λίγες μέρες στο Sette Venti, στο πρακτορείο του Λούβρου και στον φούρνο δίπλα στον Λαβράνο λέγατε ότι έχετε το ψηφοδέλτιο έτοιμο;….Ποιός σε έπεισε να αποχωρήσεις;….Και για ποιες προσυμφωνημένες διεργασίες μιλάτε…Μάλλον πρέπει να ξανά πας σχολείο για να μάθεις να διαβάζεις ελληνικά!

ΔΕΝ ΤΑΥΤΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!

Πριν 4 χρόνια στους Βελονάδες σε διευρυμένη συνεδρίαση της ΔΗΜΤΟ κάποιο σε χαρακτήρισε ΛΙΓΟ… Τώρα το βλέπω μπροστά μου…αποδείχτηκες πολύ ΛΙΓΟΣ….και οφείλω να ζητήσω συγνώμη από τους φίλους μου τους οποίους και έπεισα να μπουν στο ψηφοδέλτιο σου τότε… ΠΕΡΙΜΕΝΩ τη δημόσια συγνώμη σου….

Κύριοι και κυρία της Δημοτικής Ενωτικής Κίνησης –Σπύρο Ασπιώτη, Δημήτρη Νικοπάσχο, Βασίλη Κούλα, Βασίλη Μαγουλα, Μαγδαληνή Κοντάλιπου, Γιώργο Βλάχο- Τι έχετε να πείτε τώρα, μετά το αποτέλεσμα των Εθνικών Εκλογών;…Ποιός διασπά τη Νέα Δημοκρατία στη Βόρεια Κέρκυρα;

ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ…

ΕΜΕΙΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και εσείς κύριοι και κυρία της Δημοτικής Ενωτικής Κίνησης μια εβδομάδα πριν από τις εθνικές εκλογές αποφασίσατε να στηρίξετε για υποψήφιο δήμαρχο προβεβλημένο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ….ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!! Μετά τιμής,
Γιώργος Ρούσσινος
Με την παρούσα επιστολή συντάσσονται και τα μέλη της ΔΗΜΤΟ:

Μπασιούρη Ελένη

Τσαγγάρη Μαρία

Λεοντίτσης Σπυρίδων

Πιτικάρης Παναγιώτης”

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *