Το ΠΑΣΟΚ στο ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ. Γράφει ο Παντελής Γιαννούλης

Οι εκλογές της 21 Μαΐου ανέδειξαν νικητές και ηττημένους.
Ηττημένος ο ΣΥΡΙΖΑ όπου η αντιπολιτευτική του γραμμή δεν έπεισε.Εξού και μεγάλη αποχή.
Έφταιξε η στρατηγική στο να αναλωθεί κυρίως στο Αντιμητσοτάκης και να έρθει για να τιμωρήσει και όχι στο να προσφέρει και να δημιουργήσει ως όφειλε γόνιμη και με προγραμματικό πλαίσιο αντιπολίτευση.
Και δει κομμα με βαρύ ρόλο ως Αξιωματική Αντιπολίτευση.
Από την άλλη εκτός της ΝΔ όπου σημείωσε ποσοστά τα οποία στις επαναληπτικές εκλογές πρέπει να τα επανεξετάσουν οι ψηφοφόροι της και κυρίως οι ψηφοφόροι του Κέντρου και της Κεντροαριστεράς διότι δεν δημιουργούν κυβέρνηση «σταθερότητας» ή μονάχα «αυτοδύναμη» αλλά κυβέρνηση η οποία δεν θα λογοδοτεί και κυρίως θα είναι ανεξέλεγκτη.
Από την άλλη ο «γίγαντας» της Κεντροαριστεράς και πολιτικός χώρος μας ΠΑΣΟΚ,δείχνει να ξυπνά και να μπαίνει με την κοινωνία χέρι-χέρι στο προσκήνιο.
Αυτό οφείλεται κυρίως στην μεγάλη ανανέωση τόσο των στελεχών αλλά και των ιδεών όπου είχε ξεκινήσει η αείμνηστη πρόεδρος Φώφη Γεννήματα και μεγαλώνει ο πρόεδρος της παράταξης μας Νίκος Ανδρουλάκης!
Είναι όμως και ο πολιτικός του λόγος και η αντιπολιτευτική του γραμμή σοβαρή,ενιαία,αλλά και επίκαιρη.
Κάνοντας την κοινωνία να νιώθει ότι το ΠΑΣΟΚ θυμίζει κάτι από το καλό του ευατό !
Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι το ΠΑΣΟΚ γεννήθηκε για να υπηρετεί το ΛΑΟ και την ΠΑΤΡΙΔΑ,το ΠΑΣΟΚ ήταν και είναι κίνημα μέσα από τα «σπλάχνα» της κοινωνίας .
Την Κυριακή που μας πέρασε το ΠΑΣΟΚ αύξησε τις δυνάμεις του συν 3.4% από το 2019 και εάν επικεντρωθεί με τα προβλήματα της κοινωνίας δίχως έπαρση και αλαζονεία θα έχει θέσει γερές βάσεις για να γίνει ο πρωταγωνιστής!
Η αλήθεια βρίσκεται μπροστά και σε λιγότερο από ένα μήνα όπου οι πολίτες θα αποφασίσουν τόσο για την επόμενη Κυβέρνηση όσο και την αξιωματική αντιπολίτευση του τόπου,όπου μαζί αυτοί οι δυο είχαν μικρότερο ποσοστό αν θέλετε να κατατάξουμε ως «κεντροαριστερά» από ότι το κομμα της ΝΔ…
Και αυτό λέει πολλά και έχει την σημασία του για το μέλλον…
Τον Ιούνιο περνούμε την παράταξη μας το ΠΑΣΟΚ στα χέρια μας και δημιουργούμε με σεβασμό και μετριοφροσύνη τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να δυναμώσει η φωνή του λαού μέσα τον ναό της Δημοκρατίας από τον μεγαλύτερο ως τον μικρότερο!

Μέλος Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Κέρκυρας
Παντελής Γιαννούλης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *