Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας: Και την επόμενη ημέρα είμαστε εδώ. Με όραμα, πλάνο και σχεδιασμό.

Είναι εύκολο να αναζητούμε κάποιον άλλον για να αποδώσουμε ευθύνες για τις δυσκολίες μας ή τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, αλλά αυτό δεν μας βοηθάει να προχωρήσουμε προς την επίλυσή τους.

Δεν είμαστε αυτοί.

Πρέπει να αναλάβουμε την πλήρη ευθύνη για τις επιλογές μας και τις πράξεις μας. Αυτό σημαίνει να αναγνωρίσουμε τα λάθη μας, να μάθουμε από αυτά και να προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε. Ο δημοκρατικός ελληνικός λαός, στις εκλογές τις 21ης Μαϊου, μας έδωσε ένα μήνυμα που εμείς οφείλουμε να ερμηνεύσουμε και να αντιληφθούμε.

Είναι η ώρα συγκρότησης πολιτικού οράματος και σχεδιασμού πολιτικής πρότασης. Είναι η ώρα να επικεντρωθούμε στη δράση και να προτείνουμε θετικές λύσεις. Χρειαζόμαστε δομημένο, ήπιο πολιτικό λόγο και μια εξιδεικευμένη, σοβαρή, ρεαλιστική αντιπρόταση που να μπορεί να εφαρμοστεί με σταθερότητα, αυθεντικότητα και αξιοπιστία.

Να παραμείνουμε σταθεροί στις αρχές μας, εξειδικεύοντας το δημοκρατικό μας πρόγραμμα, παρουσιάζοντας μια θετική και εποικοδομητική αντιπρόταση για το μέλλον της χώρας μας.

Πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, να συνεργαστούμε, να συσπειρωθούμε. Χωρίς παραφωνίες, και μονήρεις κορώνες, από άτομα που είναι ασκόπως θορυβώδη. Από άτομα που κάνουν την πολυφωνία κακοφωνία. Από άτομα που ήταν κρυμμένα. Αυτοί μπορούν να τραβήξουν το δρόμο τους ή να μείνουν κρυμμένοι. Πρέπει να στηρίξουμε και να βρεθούμε γύρω και να πάρουμε παράδειγμα από τον Πρόεδρο του κόμματος, τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος σήκωσε τις πλάτες του το τεράστιο βάρος της δημοκρατικής εκστρατείας του κόμματος και να εμπνεύσουμε πολιτική αλλαγή. Πρέπει να βρεθούμε γύρω από άτομα που έδειξαν τον χαρακτήρα τους, και η κοινωνία τους επιβράβευσε και τους αγκάλιασε, που με την σοβαρότητα τους, δραστηριότητα τους, την αγάπη για τον τόπο τους και το λόγο τους μας ένωσαν. Από την Κέρκυρα και τα Ιόνια Νησιά έως τις Κυκλάδες και το Καστελόριζο, από τον Βορρά μέχρι τον Νότο, τέτοιοι άνθρωποι υπάρχουν πολλοί.

Η αγάπη προς τη Δημοκρατία, την Αριστερά και την Πρόοδο εκφράζεται με πολλούς τρόπους.

Είμαστε εδώ ενωμένοι στον αγώνα, να δώσουμε την μάχη στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση, πλάι στους πολίτες, πλάι στο κόμμα, πλάι στον Πρόεδρο, πλάι με εκείνους που θέλουν να προχωρήσουμε, διεκδικώντας τη νίκη, ώστε η νέα Βουλή να είναι γεμάτη όνειρα, όραμα, σταθερότητα και δημοκρατία!

Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας

Ο Γραμματέας

Σπ.Σκιαδόπουλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *