“ Η ομάδα δυναμώνει – Ο Θανάσης Σταθόπουλος υποψήφιος με τη Μερόπη Υδραίου”

Ένας νέος υποψήφιος προστίθεται στη δυνατή ομάδα της Δημάρχου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων.
Ο Θανάσης Σταθόπουλος, Αντιπρόεδρος του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Κέρκυρας, μέλος του σώματος ιδρυτών της ΦΕΜ, ενεργός και δραστήριος πολίτης αυτού του τόπου, ενώνει τις δυνάμεις του με την ανεξάρτητη και πολυσυλλεκτική παράταξη της Δημάρχου και θα είναι υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.
Σε δήλωση του ο Θανάσης Σταθόπουλος τονίζει:
‘’Έχω μάθει να βάζω στόχους για το µέλλον και µε προσπάθεια και αγώνα να τους υλοποιώ.
Αυτό χρειάζεται και η πόλη µας, στόχους, αγώνα, όραµα. Έτσι, όταν η Μερόπη Υδραίου µου πρότεινε να σταθώ δίπλα της στον δύσκολο αγώνα που κάνει για την πόλη µας, η απόφαση µου ήταν µονόδροµος.
Η Δήμαρχος μας είναι έντιµη, εργατική, ακούραστη στον αγώνα της για να πάει η Κέρκυρα µπροστά, έτσι όπως πραγµατικά της αξίζει.’’
Ο κ. Σταθόπουλος είναι απόστρατος αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας, μετεωρολόγος, απόφοιτος της σχολής µετεωρολόγων της Πολεµικής Αεροπορίας την οποία υπηρέτησε σε νευαραλγικές και κομβικές θέσεις καθώς και της διοίκησης και επιτελών της σχολής πολέµου αεροπορίας (ΣΔΙΕΠ/ΣΠΑ).
Η Μερόπη Υδραίου καλωσορίζοντας τον Θανάση Σταθόπουλο, αναφέρει:
‘’ Ο Θανάσης Σταθόπουλος αποτελεί μία ακόμα σημαντική προσθήκη στην προσπάθεια που κάνουμε για να χτίσουμε μια ακόμα πιο δυνατή ομάδα για τη νέα τετραετία.
Είναι άνθρωπος της προσφοράς, με θετική αντίληψη και σκέψη.
Στην Κέρκυρα της νέας εποχής χρειάζονται δημιουργικοί άνθρωποι με όρεξη για δουλειά.’’

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *