Ο Γιώργος Λυκαύγης υποψήφιο συνεργαζόμενο μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού

Ο Γιώργος Λυκαύγης μέσω του ιδιωτικού του φορέα Apotelesma Marketing είναι υποψήφιος συνεργαζόμενο μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού κάτι που θα κριθεί στις επόμενες αρχαιρεσίες.

Οι κύριοι στόχοι του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού είναι,

ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Τουρισμός που λαμβάνει πλήρως υπόψη του τις τρέχουσες και μελλοντικές οικονομικές, κοινωνικές και περιβαλλοντικές επιπτώσεις του, ανταποκρινόμενο στις ανάγκες των επισκεπτών, της βιομηχανίας, του περιβάλλοντος και των κοινοτήτων.

ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ
Παροχή γνώσεων και στρατηγικής καθοδήγησης για την υποστήριξη των τουριστικών προορισμών και του κλάδου γενικότερα για να γίνει πιο ανταγωνιστικός και να βελτιώσει τη διαχείριση προορισμών μέσω αποτελεσματικών πολιτικών και διακυβέρνησης

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
Η αξιοποίηση της καινοτομίας και της ψηφιακής προόδου παρέχει στον τουρισμό ευκαιρίες για τη βελτίωση της ένταξης, την ενδυνάμωση της τοπικής κοινότητας και την αποτελεσματική διαχείριση των πόρων, μεταξύ άλλων στόχων στο πλαίσιο της ευρύτερης ατζέντας βιώσιμης ανάπτυξης

Ο Γιώργος Λυκαύγης δήλωσε ότι «η τεχνογνωσία που θα αποκτηθεί, εάν η υποψηφιότητα μου είναι επιτυχής, θα είναι ανεκτίμητη και ειδικά την περίοδο όπου η χώρα μας θα δει την δημιουργία Οργανισμών Διαχείρισης Προορισμού σε όλη την επικράτεια. Ο τουρισμός είναι μια ελαστική βιομηχανία η οποία συνεχώς αναπτύσσεται και αλλάζει, ενώ καινούργιοι παραμετροι δημιουργούνται εσαεί. Δουλειά μας είναι να χρησιμοποιησουμε όλα τα εργαλεία τα οποία μας δίδονται για να προσαρμόζουμε το προιόν μας ανάλογα»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *