Συνεχίζει τις συναντήσεις η Αγγελική Αυλωνίτη υποψήφια Βουλευτής της Ν.Δ με εκπροσώπους του τουρισμού

Τις συναντήσεις της για θέματα τουρισμού συνεχίζει η Υπ. Βουλευτής της ΝΔ Αγγελική Αυλωνίτη.Συγκεκριμένα συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Μπάμπη Βούλγαρη και τον με τον πρόεδρο του συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Αλέξανδρο Ανεμογιάννη.

Η συζήτηση κινήθηκε στα στοιχεία του τουρισμού τα οποία φαίνονται θετικά με το δίμηνο (Μάρτιος – Απρίλιος) να κλείνει για το αεροδρόμιο Ι. Καποδίστριας με αύξηση 8%.Αναφορά έγινε στην μεγάλη αναβάθμιση που έχει γίνει στα καταλύματα αλλά και στις ξενοδοχειακές μονάδες πάντα στα πρότυπα που προτάσσουν οι νέες τάσεις κατατάσσοντας έτσι την Κέρκυρα ως ανταγωνιστικό προορισμό.

Η κ. Αυλωνίτη σημείωσε ότι η Ελλάδα κατατάσσετε σαν ένας κορυφαίος τουριστικός προορισμός και σε αυτό έχει συμβάλει τα μέγιστα η καλή διαχείρηση που υπήρξε κατά την περίοδο της πανδημίας covid-19 που ανέδειξε την Ελλάδα ως έναν ασφαλη προορισμό.Σημείωσε ωστόσο ότι η Κέρκυρα πέρα από την ανάπτυξη που υπάρχει από τον ιδιωτικό τομέα, χρειάζεται μεγάλη αναβάθμιση σε έργα υποδομής , οπως το οδικό δίκτυο αλλά και οι αθλητικές εγκαταστάσεις έτσι ώστε και να εχουμε και άλλες μορφές τουρισμού οι οποίες θα φέρουν και επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

Ειδική αναφορά έγινε στο μεγάλο κυκλοφοριακό πρόβλημα αλλά και στην έλλειψη χωρών στάθμευσης. Κοινή συνεσταλμένη υπήρξε ότι μόνο με ομαδικότητα κ με διεκδίκηση θα λυθούν αυτά τα προβλήματα

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *