Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του νόμου “περί εξαρτησιογόνων ουσιών” στην Κέρκυρα

Στη σύλληψη 39χρονου ημεδαπού προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) με τη συνδρομή της ομάδας Κ9 του Κεντρικού Λιμεναρχείου Κέρκυρας, για παράβαση του νόμου “περί εξαρτησιογόνων ουσιών”.

Συγκεκριμένα, κατόπιν πληροφοριών που περιήλθαν στην Λιμενική Αρχή ότι ο ανωτέρω διακινεί στην πόλη της Κέρκυρας ναρκωτικές ουσίες, ο 39χρονος εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. όχημα στο κέντρο της πόλης. Κατά την διάρκεια σωματικού ελέγχου που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του έξι (06) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, περιέχουσες κοκαΐνη, συνολικού μικτού βάρους πέντε γραμμαρίων και τριών δεκάτων του γραμμαρίου (5,3gr), δύο (02) συσκευές κινητής τηλεφωνίας, καθώς και το ποσό των τριακοσίων (300) ευρώ.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε έλεγχος, από τα ανωτέρω στελέχη, με τη συνδρομή της ομάδας Κ9 της οικείας Λιμενικής Αρχής, σε αγροτεμάχιο ιδιοκτησίας του όπου ανεβρέθηκε ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού μικτού βάρους πενήντα πέντε γραμμαρίων και τριών δεκάτων του γραμμαρίου (55,3gr) και μία λειτουργική ζυγαριά ακριβείας.

Επιπροσθέτως, σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του 39χρονου, πρωινές ώρες σήμερα, εντοπίστηκαν δεκαεννέα (19) φιαλίδια αναβολικών ουσιών.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι προαναφερόμενες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, δύο (02) συσκευές κινητής τηλεφωνίας, μία λειτουργική ζυγαριά ακριβείας, καθώς και το Ι.Χ.Ε. όχημα.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *