Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η περιοδεία της Σοφίας Σακοράφα σε Κέρκυρα και Ηγουμενίτσα

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία χθες η τριήμερη περιοδεία της επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ‘ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη’ και Αντιπροέδρου της Βουλής, κ. Σοφίας Σακοράφα, σε Κέρκυρα και Ηγουμενίτσα, μαζί με τις/τους υποψήφιους βουλευτές του κόμματος.

Την Κυριακή 8 Μαΐου το βράδυ συμμετείχε και χαιρέτισε την ανοιχτή κεντρική εκδήλωση του κόμματος στην Κέρκυρα, στην Πλακάδα του Αγίου Σπυρίδωνα, με ομιλητή τον επικεφαλής του ‘ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη’ Γιάνη Βαρουφάκη, που συγκέντρωσε πολύ κόσμο.

Τη Δευτέρα το πρωί επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, όπου συναντήθηκε και με γιατρούς και εργαζόμενους, και συζήτησαν για τα σοβαρά προβλήματα της μοναδικής νοσηλευτικής μονάδας του νησιού (τεράστια υποστελέχωση, μεγάλες ελλείψεις αλλά και το σοβαρό έλλειμμα ως προς την δυνατότητα διακομιδής ασθενών προς τριτοβάθμια νοσοκομεία).

Στη συνέχεια είχε συνάντηση στην Πλατεία Λιστόν με τον Σύλλογο Κατοίκων Παλαιάς Πόλης όπου ενημερώθηκε για τα ιδιαίτερα προβλήματα και της παρέδωσαν ειδικό υπόμνημα για τις συνθήκες στο κέντρο της πόλης.

Επίσης, από πολίτες και δημοτικό σύμβουλο της παράταξης ‘Εκκίνηση’ τέθηκε το σοβαρό ζήτημα της παραχώρησης των λιμανιών Μπενίτσας και Αλύπας σε ιδιώτες και τω αντίστοιχων προβλημάτων.

Ακολούθησε συνάντηση με τους εκπροσώπους των Σωματείων Ταξί ‘Ταξιάρχης΄ και ‘Αγ.Χριστόφορος’ κατά την οποία ενημερώθηκε και συζήτησε για τα προβλήματα των επαγγελματιών, με κύριο βάρος στην εκφρασμένη πρόθεση της Uber να δραστηριοποιηθεί στο νησί.

Το μεσημέρι είχε προσκληθεί σε συνάντηση με τα Αθλητικά Σωματεία, τη ζωντανή αθλητική κοινότητα του νησιού, στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Κέρκυρας, το οποίο έχει σφραγιστεί για να μην χρησιμοποείται. Διαπίστωσε η ίδια την απογοητευτική κατάσταση των αθλητικών εγκαταστάσεων, που επιβάλλει άμεσες ενέργειες για την ουσιαστική και τυπική αποκατάσταση και επαναλειτουργία του εγκαταλελειμμένου ΕΑΚ.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας είχε την ευκαιρία να έρθει σε άμεση επαφή με πολίτες του νησιού, μέσα στην ατμόσφαιρα του τοπικού πανηγυριού στην Κασσιόπη. Επίσης, είχε συνάντηση και με εκπροσώπους του Συλλόγου Προστασίας του Ερημίτη, κατά την οποία επαναβεβαιώθηκε η απόλυτη συμπαράσταση στον αγώνα τους και μάλιστα με σιγουριά για την τελική νίκη.

Στην Ηγουμενίτσα, έγινε το μεσημέρι την Τρίτης 9 Μαΐου, στο Πάνθεον Πνευματικό Κέντρο του Δήμου, η παρουσίαση των υποψηφίων Θεσπρωτίας του ψηφοδελτίου «ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη».

Ακολούθησε περιήγηση της Σ. Σακοράφα μαζί με τις/τους υποψήφιους, στην αγορά της πόλης, όπου είχαν ανοιχτής επαφή και συζητήσεις με τους πολίτες και επαγγελματίες της πόλης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *