Σπύρος Κροκίδης: «Σημαντικό το έργο που επιτελεί η Δ.Ο.Υ Κέρκυρας»

Με την προϊσταμένη της Διεύθυνσης της Δ.Ο.Υ Κέρκυρας κυρία Αναστασία Μιχαηλάκη συναντήθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Σπύρος Κροκίδης. Αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης ο κύριος Κροκίδης σε δηλώσεις του επεσήμανε μεταξύ των άλλων:
« Είχα την χαρά να επισκεφθώ τους συναδέλφους μου στη Δ.Ο.Υ Κέρκυρας και να συναντηθώ με την Διευθύντρια της Δ.Ο.Υ την κυρία Αναστασία Μιχαηλάκη την οποία ευχαριστώ για ην υποδοχή. Είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις και σκέψεις για θέματα που αφορούν γενικότερα την λειτουργία των Δ.Ο.Υ καθώς επίσης και την ανάγκη για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συναλλασσομένων συμπολιτών μας με τις Δ.Ο.Υ.
Υπάρχουν πλέον ραγδαίες εξελίξεις όσον αφορά την λειτουργία των Δ.Ο.Υ και κυρίως μετά τις νέες υπηρεσίες που παρέχουν τη δυνατότητα στους συμπολίτες μας αλλά και στους επαγγελματίες να εξυπηρετούνται με μεγαλύτερη ευκολία και ταχύτητα. Υπάρχουν εφαρμογές που ήδη έχουν υλοποιηθεί και στο άμεσο μέλλον θα πολλαπλασιαστούν με αποτέλεσμα να απλοποιηθεί η διαδικασία εξυπηρέτησης των πολιτών.
Μεταξύ των άλλων θεμάτων που συζητήθηκαν εκείνο το οποίο είναι διαχρονικά πρωτεύων ζήτημα είναι το στεγαστικό πρόβλημα των υπηρεσιών της Δ.Ο.Υ. Κέρκυρας.
Η Δ.Ο.Υ. Κέρκυρας στεγάζεται σε δημόσιο κτίριο, στον 1ο όροφο της Περιφερειακής Ενότητας Κερκύρας, στο κέντρο της πόλης. Ενώ η Υπηρεσία Ελέγχου στεγάζεται σε μισθωμένο κτίριο εκτός του αστικού ιστού, στην περιοχή Αλυκών Κέρκυρας, 5 περίπου χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης.
Φρονώ ότι είναι επιβεβλημένη η εγκατάσταση όλων των υπηρεσιών σε ενιαίο και ενοποιημένο χώρο για την βελτιστοποίηση των παρεχομένων υπηρεσιών προς τους συμπολίτες μας, αλλά και για την καλύτερη και πιο ορθολογική λειτουργία της Υπηρεσίας. Καθώς επίσης θα αποφευχθεί και η μετακίνηση των συναλλασσομένων πολιτών με την Δ.Ο.Υ, από το ένα κτήριο στο άλλο.
Προς αυτή την κατεύθυνση δεσμεύθηκα ότι στο μέτρο των δυνάμεων μου και ανεξάρτητα από ποιο μετερίζι θα υπηρετώ τους συμπολίτες μου, θα προσπαθήσω να συμβάλω στην επίλυση αυτού του θέματος αλλά και στην προώθηση άλλων ζητημάτων με στόχο πάντα το δημόσιο συμφέρον αλλά και την καλυτέρευση των εργασιακών συνθηκών των εργαζομένων στη Δ.Ο.Υ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *