Με ψηφοδέλτια σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες της χώρας συμμετέχει το ΚΚΕ(μ-λ) στις εκλογές της 21ης Μάη

Οι 179 υποψήφιοι είναι νεολαίοι, εργαζόμενοι, αγρότες, επαγγελματίες, συνταξιούχοι με ενεργό συμμετοχή στην πρώτη γραμμή των αγώνων του λαού και της νεολαίας όλα τα προηγούμενα χρόνια. Συγκεκριμένα σε ό,τι αφορά στα Ιόνια Νησιά, το ΚΚΕ (μ-λ) κατεβαίνει στις εκλογές της 21ης Μάη με έναν/μία υποψήφιο/α σε κάθε εκλογική περιφέρεια.

Οι υποψήφιοι και υποψήφιες του ΚΚΕ (μ-λ) ανήκουν στους αγωνιστές και αγωνίστριες που έδωσαν από την πρώτη στιγμή τη μάχη ενάντια στην εγκληματική διαχείριση της πανδημίας και στάθηκαν απέναντι στις δυνάμεις καταστολής υπερασπιζόμενοι/ες το δικαίωμα των μαζών να διαδηλώνουν.

Που πάλεψαν στα σωματεία τους, στους φοιτητικούς συλλόγους, στις γειτονιές, για να διαλύσουν τις εκλογικές αυταπάτες και να καλέσουν τον λαό σε μαζικές κινητοποιήσεις, στην αναμέτρηση με το σύστημα που του κλέβει τη ζωή.

Που διαδήλωσαν ενάντια στη μετατροπή της χώρας μας σε ορμητήριο των αμερικανοΝΑΤΟϊκών φονιάδων, ενάντια στον πόλεμο στην Ουκρανία, ενάντια στη ρώσικη εισβολή και την εμπλοκή της Δύσης.

Που κόντρα στις λογικές της παραίτησης και της ήττας, ύψωσαν ανάστημα ενάντια στο αντεργατικό τερατούργημα του Χατζηδάκη, ενάντια στους νόμους της Κεραμέως, ενάντια στην αξιολόγηση των εκπαιδευτικών και των δημοσίων υπαλλήλων.

Που βρέθηκαν μαζί με εκατοντάδες χιλιάδες λαού και νεολαίας στο ξέσπασμα της οργής για το έγκλημα στα Τέμπη και αγωνίστηκαν για να μείνει ο κόσμος στον δρόμο και να διεκδικήσει το δίκιο του.

Το ΚΚΕ(μ-λ) απευθύνεται στον ελληνικό λαό και ζητά την ψήφο του στις 21 Μάη για να δυναμώσει η φω

νή της αντίστασης, για να γίνει συνείδηση των μαζών ότι για να ζήσουμε πρέπει ν’ αγωνιστούμε!

 

Υποψηφιότητες για τα ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

  1. ΡΟΥΚΑΝΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του Ιωάννη

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

  1. ΚΟΤΡΩΝΟΥΛΑΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του Δημητρίου

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

  1. ΚΑΠΑΓΕΡΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του Βασιλείου

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

  1. ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Δημητρίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *